Horoscop

Valabil pe 28 februarie

Berbec: Dacă trebuie să te implici într-un proiect astăzi, caută-ţi un partener sau doi. Te poate ajuta să obţii rezultatele pe care le doreşti cu adevărat. În plus, creşte factorul distracţiei! Conversaţiile şi informaţiile pe care le obţii din cooperarea cu altcineva pot face proiectul mai plăcut.

Taur: Ziua ta este plină de conversaţii care sunt atât intime cât şi personale. Din fericire, împărtăşirea poveştilor de viaţa cu un partener romantic creează o familiaritate plăcută şi produce o căldură confortabilă. Desigur, este recomandată discreţia.

Gemeni: Simte-te liber să comanzi altora o anumită schimbare şi să delegi noi sarcini. O abordare agresivă este exact ceea ce este solicitat şi ai capacitatea necesară de a livra bunurile. Încercarea de a face totul singur poate părea la început o idee grozavă, dar e mai bine să accepţi ajutorul.

Rac: Ţi se pare că lucrurile nu au mers aşa cum te aşteptai în ultima vreme? Dacă e aşa, poate fi momentul potrivit pentru a rezolva orice greşeală. Curăţă-te şi îngrijeşte-ţi viaţa, atât fizic cât şi simbolic. Utilizează-ţi imaginaţia uimitoare pentru a te distra.

Leu: Ar fi bine să fii prudent şi să încerci să îţi păstrezi calmul în această zi, mai ales în activităţile de la serviciu deoarece rişti să comiţi o mare greşeală fără să îţi dai seama. Şefii te vor penaliza, ceea ce te va indispune pe tot parcursul zilei. Evită să iei unele decizii importante.

Fecioară: Unii spun că pierzi timp din cauza tendinţei tale de a-ţi observa viaţa mai degrabă decât de a ţi-o trăi direct. Dacă aşa este, atunci ziua de astăzi va fi o adevărată schimbare pentru tine. Vei lua în considerare sentimentele tale şi vei fi mai prezent şi conectat cu cei din jurul tău.

Balanţă: Energia pe care o ai este doar dreptul de a pune în evidenţă un anumit lucru sau de a ajuta pe cineva apropiat. Dacă ai reţinut ceea ce ai de făcut, totul este potrivit doar pentru a lăsa deoparte partea ta moale. Prieten, membru din familie sau iubit, îţi vor aprecia eforturile şi te vor face să ştii ceea ce vrei cu adevărat să faci.

Scorpion: Nu te simţi vinovat de alunecare dacă trebuie să scapi puţin agitaţia din jur pentru a îţi limpezi mintea. Cu cât ai mai multe responsabilităţi, cu atât mai important este să profiţi de orice “ocazie” ce ţi se poate oferi.

Săgetător: Legătura cu anumite persoane cu care eşti afiliat poate fi ruptă temporar. Dacă este aşa, cel mai bine ar fi să rămâi calm. Un prieten ar putea avea unele probleme şi va veni la tine să îţi ceară unele sfaturi şi puţin de ajutor. Nu trebuie să te simţi frustrat de slăbiciunile sale.

Capricorn: Abilităţile tale intuitive sunt la un nivel record în această zi. Ar putea fi o idee bună să încerci să controlezi sentimentele altora astfel încât să îţi fie mai uşor să îţi dai seama ce gândesc. Nu spune altor persoane ceea ce trebuie să facă daă nu eşti sigur că vor dori sa audă aşa ceva.

Vărsător: În această zi vei avea posibilitatea să cunoşti o persoană mai în vârstă care te va ajuta să îţi schimbi viitorul. La serviciu eşti foarte activ şi vei interacţiona bine cu colegii ceea ce te va ajuta să termini proiectele începute. După o anumită şedinţă vei primi vestea că eşti pe lista de avansări.

Peşti: Vei fi nevoit să iei o decizie importantă pe plan financiar care îţi va putea aduce unele mici venituri suplimentare. Încearcă să te sfătuieşti cu persoana iubită pentru a putea lua decizia corectă. Există posibilitatea să devii irascibil în urma unui conflict cu un prieten apropiat.

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: