Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Primul copil al cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, care va împlini doi ani în luna mai, va avea astfel un frate sau o soră.

Vestea a fost făcută publică de un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association. "Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil", a spus purtătorul de cuvânt. Cuplul a împărtăşit recent presei o fotografie alb-negru cu ei doi sub un copac. Meghan stă întinsă şi îşi odihneşte capul pe piciorul lui Harry, ţinând o mână pe burtă.

Cei doi mai au un copil, pe Archie, pe care au ales să-l crească departe de Marea Britanie. Harry şi Meghan au renunţat la datoriile regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat cu Archie în California de Sud pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice.

Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito, iar Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit pentru prima dată părinți în luna mai a anului 2019.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: