Horoscop

Valabil pe 23 februarie

Berbec: Vei fi pus în fața unor situații la care nu te aşteptai. Nu este exclus nici să apară o nouă relație. Dacă eşti singur și îţi cauţi partener, nu este momentul să te lansezi în noi aventuri, ci mai degrabă să petreci timpul cu prietenii, colegii sau cu o carte bună.

Taur: Ceva important se întâmplă în viața ta amoroasă şi se va schimba imaginea pe care ai avut-o despre o anumită persoană, care nu era ceea ce părea a fi. Trebuie să treci peste această etapă, dar nici să nu fii prea încrezător. La serviciu, e bine să aştepţi puțin înainte de a-ţi spune opinia.

Gemeni: E bine să aplici modificările pe care le-ai decis în urmă cu câteva zile. Nu te lăsa blocat în aceleași obiceiuri şi de către aceiași oameni, nu te plimba în cercuri. Cuvântul-cheie al acestei zile este “transformare”. De aceea, e bine să fii încrezător şi vei găsi forța și curajul pentru a mişca lucrurile.

Rac: Ţi se accentuează calităţile, personalitatea puternică, vei fi mai cuceritor. Momentul cere acțiune. Nu te teme, vorbeşte şi vei primi răspunsuri. Nu te lăsa influenţat de cei care nu au putere, dar provoacă daune emoționale.

Leu: Nativii se simt plini de inspiraţie şi vor să facă lucruri care îi conectează emoţional cu cei din jur. În dragoste, sunt predispuşi să înceapă ceva nou, care nu trece, însă, de etapa de tatonare. În materie de finanţe, îi paşte norocul, dar, dacă încep să câştige, ar fi bine să ştie şi când să se oprească.

Fecioară: E momentul să luaţi în calcul o excursie sau o mică evadare care nu implică mari cheltuieli, dar care vă poate ajuta să vă eliberaţi gândurile de problemele de la muncă. În planul finanţelor, este cazul să începeţi să vă plătiţi din datorii.

Balanţă: În plan sentimental, dragostea vă întâmpină sub aparenţa unei persoane mai tinere. Nu vă irosiţi timpul cu lucruri şi comentarii care nu vă ajută să vedeţi adevărul. În ceea ce priveşte banii, primiţi veşti bune sau, măcar, se clarifică o problemă de natură legală care vă îngrijora.

Scorpion: Astăzi ar putea fi cazul să vă controlaţi o criză de nervozitate sau o reacţie exagerată la evenimentele din jurul dumneavoastră. Pentru că mânia nu este o soluţie, faceţi o plimbare să vă calmaţi. În plan material, aveţi puterea de a transforma ceva prost conceput în ceva prosper şi lucrativ.

Săgetător: Ai parte de dialoguri deosebit de fructuoase astăzi, pe diverse teme și în diverse contexte. Nu ezita să te pui în valoare dacă se iveşte prilejul! Câteva idei strălucite vin în întâmpinarea planurilor tale, așa că este bine să le notezi şi să le pui în aplicare.

Capricorn: Nu ar trebui să stai în spate, ţinând cont câte ședințe și evenimente te așteaptă. Ești puțin nostalgic și ți se pare inutil să te impui în fața acelorași oameni, dar nu strică să le arăți încă o dată ce ești în stare. Încearcă să fii mai atentă la emoțiile și sentimentele cu care hrănești relațiile din jurul tău.

Vărsător: Este posibil să ai diferende de opinii cu cei dragi – situație ce poate afecta negativ relația cu aceștia. Este important să înveți să faci compromisuri și să fii atent la modul în care alegi să porți o conversație. Nu uita, de asemenea, cât de mult rău pot face niște cuvinte aruncate în vânt.

Peşti: Soarele intră în semnul tău zodiacal și îți aduce beneficii pe care le contempli cu bucurie. Toate ți se par mai strălucitoare și pline de viață. Pentru a avea o uniune puternică și reală între sufletul și inima ta, alege să petreci mai mult timp cu tine însăți.

Vizualizări: 1,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: