Horoscop

Valabil pe 25 februarie

Berbec: Va trebui să alegi între a spune adevărul și a minți. Poate fi dificil, mai ales dacă îţi este teamă că vei răni sentimentele cuiva. Minciuna poate necesita mai multă energie decât adevărul. Gândeşte-te ce ai dori să facă celălalt în locul tău.

Taur: Este important să ai încredere în instinctele tale pentru a preveni o decizie nepotrivită. Dacă ești obișnuit să abordezi mai mult partea de logică a problemei, încearcă să iei în considerare şi ce-ţi spune inima. Ar fi o mare pierdere dacă partea logică va înăbuși permanent natura ta sentimentală.

Gemeni: Simţiţi profund lucrurile azi. O intensitate prea mare poate avea un impact asupra sănătății și bunăstării dv. Ar fi timpul să ieșiți și să vă plimbaţi, să vă distrați. Faceți cunoștință cu cineva la prânz sau faceți puțin cumpărături sau chiar sport. Găsiți ceva activ de făcut pentru a rupe monotonia.

Rac: Hrăneşte-ţi mintea. Deşi îţi place să fii activ şi social, te plictiseşti destul de repede. Ai nevoie de o sursă continuă de material proaspăt şi intrigant pentru a te simţi bine. Explorează un subiect interesant sau încearcă un nou hobby. Stimulează-ţi mintea, iar trupul tău va deveni mai energic.

Leu: În mod natural, eşti prietenos şi te poţi înţelege cu aproape oricine. Asta e deja o calitate importantă a ta. Ai ceva grozav de oferit unui grup. Încearcă să fii tu însuţi şi nu îţi dori prea tare să te simţi ca parte a ceva. Uită-te la calităţile tale şi îţi vei demonstra inclusiv ţie valoarea.

Fecioară: Fecioarele trebuie să îşi pună la treabă capacitatea de rezolvare a problemelor. Ai fler pentru investigarea situaţiilor şi dacă apare ceva ce pare misterios, atunci trebuie să iei taurul de coarne şi să afli adevărul.

Balanţă: Dați frâu liber imaginației și răsfățați-vă partenerul. Dragostea plutește în aer, iar mintea și inima vă sunt pline de iubire. Seara vă aşteaptă o cină romantică, până atunci încercați să vă rezolvați toate sarcinile restante la serviciu.

Scorpion: Scorpionii își fac planuri mărețe de viitor. Sunt pregătiți să facă următorul pas, mai ales pe plan personal. Consultați-vă cu partenerul de viață, ascultați și opiniile lui și decideți împreună ce este de făcut. Hotărârea voastră s-ar putea să vă dea peste cap din punct de vedere financiar!

Săgetător: Nu aveți nicio clipă de tihnă, dar nu vă plângeți. Vă place să fiți în priză, să fiți solicitați și să rezolvați probleme care par imposibile pentru ceilalți. Cei mai romantici pregătesc o surpriză de proporții persoanei iubite, iar eforturile vă vor fi răsplătite din plin. Trebuie doar să aveți răbdare.

Capricorn: Indiferent de decizia pe care trebuie să o ia astăzi, este puțin probabil să reușească să facă o alegere finală. Cu cât situaţia cere ca alegerea să fie făcută mai rapid, cu atât mai mult vei încetini ritmul, până te vei bloca complet. Dacă cei din jur nu te grăbesc și nu creează agitație, alegerea va fi corectă.

Vărsător: Vărsătorii caută o abordare practică, chiar pragmatică, a problemelor pe care le întâmpină. Dacă vei cumpăra un cadou pentru persoana dragă, în loc de un buchet de flori sau o bijuterile vei prefera un lucru necesar în gospodărie. Cadoul nu va fi constisitor, pentru că preferi să nu arunci cu banii.

Peşti: Ziua este calmă pentru Pești, care nu se agită și își iau timpul necesar ca să rezolve orice fel de problemă. Petrece această zi cu tine însuți, dedicând-o pe deplin nevoilor tale de orice fel. Fitness, cumpărături și o baie relaxantă pot fi câteva idei.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: