Horoscop

Valabil pe 16 iunie

Berbec: Sunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au putere de decizie. Este un moment prielnic pentru a lua unele hotărâri legate de carieră, de planurile tale de viitor, de dezvoltarea unui proiect la care ții sau care te entuziasmează.

Taur: Ai nevoie de liniște, pace, confort, echilibru. Astăzi găseşti soluția la un conflict vechi sau decizi să tai legătura cu acea situație, să te detașezi, să te retragi și să-i laşi pe ceilalți să decidă. Este un moment bun pentru a te relaxa, a respira liniștit, a lăsa grijile deoparte.

Gemeni: Fii atent la semne și la toate acele situații când lucrurile par să ia o altă întorsătură sau când au tendința să fie complicate. S-ar putea să fie nevoie să spui și “stop, joc!”, să te retragi, să renunți, să reevaluezi și să faci schimbări din mers. Fii atent și ferm când este cazul.

Rac: Este esențial să-ți delimitezi bine activitățile și sarcinile, fie că va fi vorba de serviciu sau de familie. Fiecare membru implicat trebuie să știe ce are de făcut, care sunt responsabilitățile, dar în același timp să depună efort pentru binele echipei, grupului, familiei.

Leu: S-ar putea să ai o surpriză neașteptată, care îți va da o stare de bine și de încredere în lucrurile pe care le vei întreprinde. Ești plin de energie și ai tendința să-i mobilizezi și pe cei cu care interacționezi. Poți rezolva mai multe probleme restante, amânate, nefinisate.

Fecioară: Posibile discuții cu persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență într-un anumit domeniu care te interesează, iar informațiile auzite să-ți dea serios de gândit, să te oprească provizoriu din drum, să te îndemne să-ți schimbi viziunea, planul, unele idei.

Balanţă: O zi bună să te ocupi de casă, de familie, de copii. Dacă ai o discuție de purtat cu cei dragi, azi ar fi bine să-ți faci curaj. Te ocupi de treburile gospodărești şi în acelaşi timp faci unele planuri legate de cămin, de familie, poate de o vacanță împreună.

Scorpion: Nu te grăbi să judeci, să tragi o concluzie dacă nu ai toate datele unei probleme, nu cunoști toate persoanele implicate. Este o ocazie bună să înveți lecția răbdării și să cauți să fii mai empatic. Cadru astral bun pentru acte caritabile şi pentru a oferi cadouri.

Săgetător: S-ar putea să fii mai emotiv, să te lași condus de trăiri și sentimente când vei acționa sau vei lua unele decizii. Este bine să-ți asculți intuiția, dar acest lucru nu înseamnă să-ți anulezi logica sau să nu te gândești la consecințele care ar putea urma pe viitor.

Capricorn: Apar vești din străinătate, poate cineva îți aduce unele informații foarte utile. Sau prin intermediul tehnologiei vei lua legătura cu cineva aflat la mare depărtare. Sunt favorizate conexiunile, asocierile, parteneriatele și colaborările. Lucrezi foarte bine în echipă.

Vărsător: Sunt bine aspectate discuțiile pe care le vei avea cu o persoană importantă. S-ar putea să-ți ofere o șansă, de aceea tratează cu multă seriozitate interacțiunile de azi. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți scoate în prim-plan talentele, abilitățile.

Peşti: Ești dornic de aventură, de pasiune, cauți validare, acceptare. Îți dorești să fii în centrul atenției și vei avea tendința să acaparezi discuțiile, să-ți domini interlocutorii, să flirtezi, să fii mai jucăuș. Ai grijă pe cine ai în fața ta sau cine asistă la această exteriorizare.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: