Simona Halep şi-a ales naşii pentru nuntă

Simona Halep a făcut marele anunţ legat de căsătorie prezentând inelul de logodnă, după ce Toni Iuruc, iubitul ei, a cerut-o de soţie. Se ştiu deja naşii de la nunta Simonei Halep, dar şi darul pe care trebuie să-l pregătească cei care primesc invitaţie.

Simona Halep a răspuns ”da” la cererea în căsătorie pe care a primit-o de la Toni Iuruc. Cea mai bună tenismenă din România a primit un inel de logodnă cu un diamant de dimensiuni impresionante, pe care l-a prezentat plină de mândrie prietenilor.

Între timp au apărut şi primele detalii despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Potrivit ziare.com, în tradiţia machedonilor, naşii de cununie vor fi naşii mirelui. Aşadar, naşii lui Toni Iuruc vor fi cei care vor îndeplini rolul de părinţi spirituali. Însă este foarte probabil ca celebrul cuplu să aibă mai multe perechi de naşi printre ”favoriţi” fiind fratele Simonei Halep, Niculae, şi soţia acestuia.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene din ultimul deceniu. Cu toate acestea, darul de nuntă ar putea fi accesibil pentru orice invitat de rând: ”Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat o sursă din familie pentru ziare.com.

Cei doi n-au apucat să stabilească încă o dată a nunţii. „E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, a mărturisit Simona. Simona Halep şi Toni Iuruc formează un cuplu din 2019, după finala de la Wimbledon.

Vizualizări: 4,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: