Horoscop

Valabil pe 17 iunie

Berbec: Fie te îndrăgostești, fie ai chef de fluturași în stomac, fie ești mai aventurier și te simți mai confortabil astăzi să flirtezi, să atragi complimente și laude. Este un moment bun să cunoști persoane noi, dar și să redescoperi sau să cunoști o altă latură a celor din jur.

Taur: Poți lua decizii foarte bune legate de relațiile importante din viața ta. Știi ce îți dorești, știi și interesele și dorințele acelor persoane și vei căuta să te situezi undeva în zona de mijloc, să cauți să oferi echilibru, să-i mulțumești pe toți.

Gemeni: Ieși din zona de confort, începi un proiect nou, accepți o sarcină sau o responsabilitate care te atrage și te sperie deopotrivă. Pasul pe care îl faci astăzi va fi de bun augur, cu efort și mai multă încredere în propriile forțe vei reuși să clădești ceea ce îți dorești.

Rac: Primeşti răspunsuri bune legate de acte, hârtii, proprietăți sau de la autorități, șefi. Este esențial să fii onest, să respecți regulile, să nu te întinzi mai mult decât este cazul și să nu refuzi ajutorul pe care ți-l oferă persoane cu experiență sau influență.

Leu: Nu mai pune răul în față, concentrează-te asupra scenariilor în care lucrurile se așază cum îți dorești, pentru că fricile sau negativitatea ţi se pot citi pe față, te vei da de gol prin acțiunile tale și astfel vei atrage negativitatea. Fii mai optimist, ai mai multă încredere în destin!

Fecioară: Ai parte de o zi bună, în care trebuie să-ți îndrepți mai mult atenția spre sectorul sănătății, să fii mai cumpătat, să te odihnești mai mult. Fii mai atent la alimentele pe care le alegi pentru că ai tendința să faci excese. Se poate impune un consult medical în perioada următoare.

Balanţă: Este o zi în care ar fi bine să lași deoparte alergătura și rezolvarea într-un ritm alert a tuturor sarcinilor din agendă. Este indicat să lași lucrurile să decurgă de la sine, să fii mai chibzuit, mai potolit în acțiuni, mai puțin competitiv, mai puțin aspirant la perfecțiune.

Scorpion: Sunt favorizate aspectele ce țin de carieră, de viitor. Poţi să afli secrete, să apleci urechea la bârfe, să fii mai curios decât de obicei, iar această abilitate să-ți aducă unele avantaje. Ești atent, te folosești de moment, aduni informații pe care le înmagazinezi cu atenție.

Săgetător: Ai grijă ce gândești și ce spui, pentru că totul se poate întoarce ca un bumerang. Anumite vorbe spuse cu ceva timp în urmă pot avea astăzi ecou, acțiuni sau decizii din trecut își arată acum efectele sau consecințele. Dă dovadă de cumpătare, calm, înțelepciune.

Capricorn: Comunici cu multă ușurință și îți pui cu multă energie și încredere planurile și ideile în practică. Îți atingi obiectivele, reușești să negociezi, să convingi. Zi bună pentru tranzacții, semnarea unor contracte, vânzări. Privești cu încredere spre viitor, ești plin de speranță.

Vărsător: Visezi frumos, ești optimist, te bucuri de ceea ce îți oferă ziua. Este un cadru astral bun pentru a-ți folosi creativitatea. Poți primi vești din străinătate, te preocupă planificarea unei călătorii sau a unei vacanțe, sunt avantajate drumurile, deplasările, escapadele, vizitele.

Peşti: Construiești, dezvolți, ridici, manifești energia unui nou început. Ești încrezător în această nouă sarcina, în acest nou proiect, etapă, dar este important să cauți oameni alături de care poți face toate aceste lucruri. Ai nevoie de parteneri, de colegi, de colaboratori.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: