Horoscop

Valabil pe 13 iulie

Berbec: Dacă nu reușești să reglementezi o problemă ce ține de sfera profesională, ia legătura cu o rudă, pentru a începe o activitate nouă în altă localitate. Seara este posibil să te surprindă pe gânduri, să vrei să petreci mai mult timp alături de partener.

Taur: Ai șanse să finalizezi un proiect important, totuși planifică activitățile și nu acționa cu nerăbdare să demarezi un proiect nou, cei dragi s-ar putea să-ți reproșeze că îi neglijezi. Astrele aduc și posibilitatea de a întocmi un dosar în vederea obținerii unei aprobări.

Gemeni: Astrele vin să activeze tot ce înseamnă instinct de dominare, ceea ce pentru tine va fi un punct de susținere, îți va oferi posibilitatea de a înțelege ce simt ceilalți. Sunt posibile situații delicate, vei avea parte de mai multe obstacole, dar acestea te vor ambiționa.

Rac: Amână să treci la acțiune pe plan financiar într-o zi în care ai multă încredere în tine. Dacă în ultima perioadă ai dat curs unei tentații pe partea sexuală, acum, deși regreți că ai greșit, este prea târziu. S-ar putea să fii dat de gol, iar partenerul să pună punct relației.

Leu: Deoarece astăzi nu vei suferi pe partea financiară, vei dori să pui accentul pe implicarea emoțională. Te vei concentra pe unele demersuri de la locul de muncă care au fost începute în ultima perioadă, însă pe seară vei dori să te relaxezi împreună cu partenerul.

Fecioară: Starea de bine a celor mici contează, ai putea merge cu ei să-i înscrii la un sport, dar mai sunt lucruri de rezolvat la muncă. După o zi de alergătură, îți propui un program administrativ, vrei să faci curățenie, mâncare, cumpărături. Partenerul ţi se va alătura cu bucurie.

Balanţă: Relația cu partenerul de viață poate deveni tensionată din pricina stresului acumulat la locul de muncă sau a unor probleme financiare. Evită să ridici tonul, deoarece în acest fel riști să rămâi singur în perioada următoare. Încearcă să te relaxezi când ești împreună cu acesta.

Scorpion: Ziua e bogată în evenimente plăcute, prin urmare nu te vei plictisi și nici nu te vei întrista. Dacă în prima parte a zilei s-ar putea să mai stai pe gânduri pentru a te decide cu privire la o nouă colaborare pe partea profesională, după-amiază treci cu avânt la fapte.

Săgetător: Poți fi martorul unor schimbări favorabile pe plan financiar. Se construiesc acum premizele unor noi începuturi, ceilalți sunt de aceeași părere cu tine. Discuțiile cordiale și sincere cu șefii despre ceea ce ți se cuvine în urma efortului depus îți pot aduce un plus de bani.

Capricorn: Cineva îți solicită ajutorul, dar treburile de la serviciu te împiedică să faci asta, lucru care te face să suferi în tăcere. Finalul zilei te pune într-o situație inedită, cel mai probabil vei simți nevoia să achiziționezi un bun – mașină, mobilă, casă – pentru a-ți ridica standardele sociale.

Vărsător: O zi plină de energie pozitivă care îți sporește entuziasmul. Totuși, nu exagera cu cerințele față de partenerul de viață, pentru a nu depăși limitele bunului simț și a nu genera o ceartă cu acesta. Dacă pe seară vei participa la un eveniment, încearcă să eviți momentele stânjenitoare.

Peşti: Ceea ce vei auzi din partea celui drag te poate determina să iei o decizie radicală, plus că și tu vei avea tendința de a ridica tonul, pentru a te face auzit. Rugăciunea, meditația și cumpătarea pot să aplaneze un posibil conflict ce se întrevede azi. O boală acută îți poate aduce suferință.

Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: