Horoscop

Valabil pe 14 iulie

Berbec: Veţi avea posibilitatea să finalizaţi unele proiecte de afaceri ce vă vor aduce unele căştiguri substanţiale. Un prieten apropiat vă va propune o nouă colaborare într-o afacere de familie. Nu ezitaţi, nu aveţi nimic de pierdut şi aveţi şansa să faceţi nişte bani.

Taur: Astăţi veţi fi nevoit să participaţi la unele întâlniri foarte importante ce vă vor putea aduce noi contracte. La serviciu veţi avea de rezolvat unele probleme provocate de câţiva colegi nepricepuţi, iar şefii vă presează să finalizaţi activităţile începute.

Gemeni: Astăzi veţi avea ocazia să primiţi o sumă de bani ceea ce vă va ajuta să vă finalizaţi unele proiecte începute acasă. Ar fi indicat să aveţi grijă de cum veţi cheltui acea sumă de bani deoarece veţi avea unele mici certuri cu persoana iubită. Încercaţi să lăsaţi grijile deoparte.

Rac: Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri.

Leu: Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care v-o face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare.

Fecioară: Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr.

Balanţă: Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea.

Scorpion: Aveţi unele realizări, dar proiectele dumneavoastră vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig oarecum neaşteptat.

Săgetător: Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoşti că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special.

Capricorn: În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales.

Vărsător: Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale vor trebui amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere.

Peşti: De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu aţi putea cereţi sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: