Horoscop

Valabil pe 17/18 iulie
Berbec: E bine s-aveţi un ochi aţintit asupra sănătăţii şi să vă programaţi la doctor dacă simţiţi că e ceva în neregulă. Se roagă cineva de voi să vă implicaţi într-o activitate care să v-aducă notorietate, să produceţi ceva care să se vândă bine, şi să faceţi bani frumoşi.


Taur: Se poate să bateţi palma pentru un contract care să vă scoată în lumina reflectoarelor şi să se vorbească - de bine - despre voi. Daţi drumul proiectelor mai vechi care-au aşteptat ok-ul şi o să intraţi într-o altă etapă profesională, de alt calibru.


Gemeni: Poate prindeţi o oportunitate să lucraţi în alt oraş, poate fi în altă ţară şi dacă nu întâlniţi restricţii, vă duceţi. O să vă interesaţi de obţinerea unui credit, asta numai dacă e stabilitate în sfera profesională ca s-aveţi cum să achitaţi ratele, altminteri nu vă hazardaţi.


Rac: Vi se alătura nişte oameni care cred în proiectul vostru şi o să vă armonizaţi, o să faceţi treabă bună împreună. Vi se face o ofertă de lucru şi dacă n-o să fiţi prea pretenţioşi o s-o acceptaţi, c-aveţi nevoie de ceva mai mulţi bani şi poate sunteţi dispuşi să faceţi rabat de la nişte exigențe.


Leu: Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o periodă de teste şi o să le treceţi cu bine amândoi. Voi aţi făcut deja o selecţie şi ştiţi ce e mai avantajos pentru voi, fie o colaborare, fie un job permanent în care să conduceţi - să fiţi propriul şef.


Fecioară: Se poate să vă duceţi la interviu şi să fie exact ce vă doreaţi, jobul potrivit, dar să sperăm că şi angajatorii cred la fel. O s-aveţi mai mult de lucru, dar câştigurile nu vor întârzia să apară, poate fi şansa voastră de a oferi şefilor o mostră de cât de pricepuţi şi harnici sunteţi.


Balanță: Poate-aveți de gând să vă mutaţi cu partenerul într-o locuinţă mai spaţioasă şi o să apelaţi la o agenţie imobiliară, probabil. E un interes pentru casă, v-oţi fi propus să mai cumpăraţi una, alta şi să vă reamenajaţi interiorul să puteţi face şi treaba de-acasă şi să şi învăţaţi.


Scorpion: V-ar prinde bine un control medical - preventiv, ca să vedeţi, din analize, dacă aveţi lipsuri şi să completaţi cu medicamente. Faceţi o evaluare a banilor din cont să vedeţi dacă v-ajung ca să plecaţi într-o vacanţă, sau poate vreţi să vă cumpăraţi o proprietate la ţară, undeva, la aer curat.


Săgetător: O reuşită la şcoală, la examene, la interviuri, sfera comunicării zbârnâie şi o să stoarceţi toate avantajele din conjunctura de moment. O să vă intersectaţi, frecvent, cu şefii în următoarele două luni şi pregătiţi-vă să le cereţi ce-aveţi nevoie, chiar dacă lucraţi de-acasă.


Capricorn: O sumă de bani, poate vreo datorie se-ntoarce la voi, că a binevoit cineva să vă dea banii pe care i-aţi împrumutat. Vine cineva care vă salvează dintr-o situaţie, cu o vorbă bună, o informaţie, şi lucrurile se-aşează cum aţi visat - dacă nu chiar mai bine.


Vărsător: Poate faceţi nişte achiziţii care v-ar face viaţa mai uşoară, munca ar fi lejeră, şi o să daţi un randament şi mai bun la slujbă. E momentul ideal să vi se facă auzită vocea, să comunicaţi idei, proiecte, să faceţi cele mai grozave schimbări în viaţa voastră şi pe toate planurile!

Pești: Starea de bine poate fi întreţinută de cineva căruia-i pasă de voi şi o să deveniţi creativi, o să inventaţi ceva din care să scoateţi bani. Întâlnire de afaceri - posibil şi online - ca să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor contractuale şi să nu vi se pară o corvoadă ce faceţi.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: