Horoscop

Valabil pe 25 august

Berbec: Se spune că două capete sunt mai bune decât unul când trebuie luate decizii sau făcute alegeri, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Ai nevoie de părerea sau experiența cuiva în care ai încredere. Zi excelentă pentru asocieri, parteneriate, colaborări.

Taur: Reușești să echilibrezi lucrurile, indiferent despre ce va fi vorba. Vei îmbina utilul cu plăcutul într-un stil mare, cu multă dibăcie. Ar fi indicat să te preocupi mai mult de sfera sănătății, să urmărești anumite semne sau să programezi o vizită de rutină la medic.

Gemeni: Simți că anumite lucruri s-au blocat, nu mai evoluează, că este nevoie să faci unele schimbări ca să mai mobilizezi lucrurile. Folosește-ţi resursele şi talentele, dă dovadă de mai mult curaj și de încredere atât în propriile forțe, cât și în intențiile Universului.

Rac: Este timpul să-ți pui mintea la contribuție, să-ți foloseșți abilitățile de analiză, de cercetare. Este un cadru astral prielnic și pentru a fi creativ. Sfatul astrelor este ca toate acele idei minunate care apar să le așterni pe hârtie, încât să nu se risipească, să nu se piardă.

Leu: Ești atras de frumos, de cultură, de aspect, de design, de artă și ești mai interesat să-ți îmbunătățeşti propria înfățișare. Cadru astral deosebit de bun pentru achiziții, de aceea, dacă ai în gând ceva ce de mult timp îți dorești să cumperi, acum este momentul.

Fecioară: Zi bună pentru conexiuni, fie că este vorba despre legături cu alte persoane sau despre a te conecta cu natura, cu o pasiune, de a dezvolta un plan legat de o dorința, fie că este vorba despre latura spirituală. Moment excelent pentru a-ți asculta intuiția.

Balanţă: Zi bună pentru tot ce ține de oportunități de care ar fi minunat să ții cont, dar și pentru a începe ceva nou. Ocupă-te mai mult de sectorul familiei extinse, pentru că există acolo unele lucruri nerezolvate sau cineva care are nevoie de suportul tău.

Scorpion: Ești energic și entuziasmat. Principalele preocupări sunt legate de bunuri materiale, de siguranța viitorului. Îți planifici cu rigurozitate următoarele acțiuni, strategii, ești atent la detalii, dar în același timp nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu.

Săgetător: Astăzi este despre valori, sensul vieții, principii. Te preocupă să fii corect, onest, autentic în tot ceea ce faci, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Cadru astral minunat pentru a-ți petrece mai mult timp cu partenerul romantic.

Capricorn: Ar fi bine să ai unele discuții legate de bani. Cadru astral bun pentru tot ce ține de sectorul financiar, fie că este vorba despre decizii legate de un împrumut, despre o achiziție, o moștenire, planuri de viitor. Cele mai bune sfaturi ți le dă propria intuiție.

Vărsător: Universul ți-a tot trimis mesaje și indicii în ultima perioadă și ar fi bine să te oprești și să le analizezi, să te gândești la ele. Te simți încorsetat de anumite situații, de aceea poate ar fi bine să rupi lanțurile, să faci unele schimbări, să acționezi.

Peşti: S-ar putea să fii mai emotiv la poveştile și întâmplările pe care le auzi astăzi, să îți dorești să te implici astfel încât să schimbi în bine situația cuiva sau poate chiar viața, indiferent că este vorba despre o vorbă caldă, o faptă bună, un ajutor la timpul potrivit.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: