Horoscop

Valabil pe 23 august

Berbec: Poate vă faceţi timp pentru nepoţi, strănepoţi, îi scoateţi la o plimbare, îi duceţi la locul de joacă, la terenul de sport şi o să fie o bucurie. O să perfectaţi nişte acte, poate se-ncheie şi situaţia şcolară, şi o să vă restartaţi c-aveţi idei de afaceri pe care-abia aşteptaţi să le puneţi în practică.

Taur: Vi se ivesc nişte ocazii să renovaţi casa, ori să luaţi o mobilă mai ieftină, poate faceţi comandă şi plătiţi în rate lucrurile pe care le cumpăraţi. Vă puteţi renegocia salariul, sau măcar să cereţi un bonus, o primă de merit, ceva care să vă suplimenteze veniturile, dacă tot munciţi în plus.

Gemeni: Poate v-aţi decis, în sfârşit, să vă asociaţi cu cineva în care-aveți încredere ca să semnaţi un contract care vă asigură stabilitate financiară. Se clarifică o situaţie contractuală, reactualizaţi şi nişte acte, buletin, paşaport, legitimaţii, permise, şi o să vă puteţi deplasa fără restricţii.

Rac: O să vă bucuraţi de nişte reuşite pentru care aţi depus mare efort în ultima vreme. O să puteţi începe proiecte noi care să vă repună pe firmament şi să câştigaţi bani, să vă dezvoltaţi toate afacerile, că poate abia acum aţi prins curaj.

Leu: O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi chiar se-anunţă succes - bateţi palma. V-aţi propus să faceţi multe treburi şi o să reuşiţi pentru c-aveţi energie, va preocupă şi promovarea şi se va şi găsi un post de conducere pentru voi.

Fecioară: Poate plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână, fie şi cu treabă, şi o să vă prindă bine să schimbaţi mediul, peisajul. Poate s-a eliberat un post şi vă puteţi angaja cu acte-n regulă şi în condiţiile impuse de voi - practic ce vă doriţi e că munca voastră să fie răsplătită.

Balanță: Poate-abia acum reglaţi o situaţie care v-a adus multă bătaie de cap, c-aţi vrut să le fiţi de folos unor oameni, dar n-a fost apreciat gestul. O revenire la o colaborare care v-a adus şi succes cândva şi merită repetată figura, mai ales dacă aveţi mare nevoie de bani şi venitul e consistent.

Scorpion: O să luaţi o decizie contractuală şi poate renunţaţi la un parteneriat care v-a nemulţumit şi puneţi altul mai bun în locul lui. Încep să vină banii care-au fost blocaţi din tot felul de motive şi o să vă echilibraţi şi voi financiar, că vă rămăseseră nişte plăţi de făcut.

Săgetător: O persoană tânără vrea să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi n-o să rămână niciun aspect în aer. E rost de plecat pe undeva, şi faceţi o rezervare ca să n-aveţi surprize la faţa locului că nu găsiţi cazare şi o să vă oferiţi câteva zile de respiro.

Capricorn: Relaţia cu partenerul de cuplu se-aşează pe un soclu solid şi poate vă căsătoriţi dacă n-aţi legalizat pân-acum relaţia. Se va găsi cineva interesat de produsele voastre, să semnaţi un contract ca să fie totul în regulă şi veţi avea cu toţii de câştigat.

Vărsător: S-au acumulat tensiuni în viaţa de cuplu, dar puteţi scăpa uşor de ele, plecaţi o zi, două la mare şi să vedeţi ce frumos o să fie. Poate se iveşte ocazia să le cereţi şefilor ceva de care-aveți nevoie ca să faceţi performanţă, poate şi de nişte coechipieri competenţi aveţi nevoie.

Pești: Se pare c-o să mai luaţi una, alta prin casă, ori pentru grădină ca să vă destindeţi la aer, să amenajaţi un loc de relax. V-aşteaptă noi provocări la serviciu şi o să fiţi şi voi prompţi în replică, o să fiţi încântaţi de ofertele de colaborare şi or să se vadă şi rezultatele

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: