Horoscop

Valabil pe 21/22 august
Berbec: Se poate să fie o atmosferă degajată la serviciu, o să lucrați de plăcere și se poate să câștigați și mai mulți bani până la sfârșitul anului și poate și în prelungiri.


Taur: O să vă găsiți ceva de lucru, posibil în particular și o să luați bani, că o fi ceva care se cere în momentul de față și să fie o cerință a pieței.


Gemeni: Vă încântă o colaborare în particular și să luați bani, să aveți și în perspectiva de lucru, cu aceiași oameni sau cu alții, munca e aceeași.

Rac: O să actualizați niște acte și o să vă puneți niște lucruri în ordine, atât la serviciu, cât și în viață personală. Poate începeți și nbiste cursuri, posibil din toamnă.

Leu: O energie debordantă și aveți chef și de treabă și de distracție, de făcut mișcare, sporturi extreme și multe alte lucruri pentru care ai nevoie de curaj.

Fecioară: O să cheltuiți niște bani ca să vă înnoiți , nu numai azi, ci în perioada asta, ca să mai luați câte ceva nou și frumos și pentru interiorul locuinței.

Balanță: Sunt activități cu care v-ați putea umple timpul liber, chiar dacă nu sunteți în vacanță și să vă puneți în valoare niște calități care vor fi apreciate de un public.

Scorpion: O să mai lăsați treburile măcar o săptămână, două, ca să dați o fugă la mare sau poate la munte, că aveți nevoie de odihnă, aer curat și de apa mării.


Săgetător: Poate recuperați niște bani, și o să acoperiți golurile din buget, ca să nu trebuiască să vă împrumutati, mai ales că cel mai greu e după concediu, cu banii.


Capricorn: Se poate să primiti o invitație la cineva din alt oraș și să aveți disponibilitate, timp și bani ca să vă duceți când or să poată și ai voștri, familia.

Vărsător: Astăzi, succesul e cuvântul cheie. Șefii vă apreciază tot mai mult la locul de muncă, iar comunicarea cu colegii este din ce în ce mai bună. E posibil să ieșiți cu câțiva dintre ei în oraș.


Pești: O să comunicați mult mai bine cu anturajul, colegele, prietenele, vă vor ajuta cu ce aveți nevoie și o să vă puteți întâlni după o lunga perioada de pauză.

Vizualizări: 1,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: