Horoscop

Valabil pe 26 august

Berbec: Astăzi sunteți muncitor, responsabil şi doriți ca tot ceea ce faceți să iasă ca la carte. Sunteți cel mai aspru critic şi nu vă acceptaţi nici o greşeală. Sunt favorabile activităţile care necesită mult simț al răspunderii, perseverenţă şi, mai ales, răbdare.

Taur: Aveți parte de o zi frumoasă pe care merită să o petreceți desfăşurând activităţi care vă inspiră şi care vă aduc un plus de energie. Nu este o zi potrivită pentru munca de rutină, ci din contră, merită să ieşiți puţin din ritmul cotidian. Sunteți creativ, intuitiv, original şi aveți spirit de iniţiativă.

Gemeni: Astăzi, gândul pare să fugă la o chestiune de ordin familial sau la o discuţie pe care ați avut-o cu persoana iubită. Oricum, Luna în tranzit prin casa familiei şi căminului vă activează acest sector de viaţă, declanşând dorinţa de a vă implica mai mult în activităţi domestice sau de a vă retrage în liniştea căminului pentru câteva ore de repaos.

Rac: Este o zi propice pentru a găsi metode, căi, mijloace de a spori sau de a investi resursele băneşti sau pentru a vă acoperi spatele în cazul asumării unor riscuri financiare. De asemenea, azi găsiți soluţii pentru a ieşi dintr-o situaţie păguboasă mai veche şi puteți cere explicaţii pentru nişte experienţe încurcate care au avut loc în ultima perioadă.

Leu: Sunteți mai interesat decât în mod obişnuit de câştig şi acceptați să desfăşurați o activitate, dar nu înainte de a stabili un preţ. Pentru dumneavoastră cam orice are un preţ astăzi. Pe de altă parte, datorită muncii şi conștiinciozității de care dați dovadă este posibil să vă bucurați chiar de un câştig material sau de susţinerea unei persoane cu funcţie înaltă.

Fecioară: Vă simţiți destul de bine astăzi, iar Luna în tranzit prin semnul dumneavoastră astral vă ajută în tot ceea ce ţine de autoexprimare. Dați o atenţie destul de mare felului în care vă percep ceilalţi, aşa că puteți schimba mici detalii care ţin de imaginea socială.

Balanţă: Ziua este propice activităţilor de ordin intelectual sau spiritual. Este posibil să vă simţiți din când în când lipsit de energie, motiv pentru care sfatul meu este să evitaţi suprasolicitarea sau stresul. Aveți tendinţa de a vă retrage departe de aglomeraţie, mulţime şi zgomot, pentru că aveți nevoie să vă conservați resursele interioare şi energia.

Scorpion: Ziua se dovedeşte a fi favorabilă sub aspectul relaţiilor sociale, activităţilor de grup sau relaţiilor de prietenie. De altfel, natura altruistă de care dați astăzi dovadă vă poate împinge să dăruiți mai mult decât vă puteți permite. Încercați să evitaţi cheltuielile în exces sau darurile scumpe.

Săgetător: Luna în aspect tensionant cu Soarele natal vă poate aduce stări emoţionale fluctuante, momente de incertitudine sau indispoziţie. Cu siguranţă nu este una din cele mai bune zile pentru iniţierea unor chestiuni importante, însă merită toată atenţia un proiect sau o activitate din plan profesional.

Capricorn: Luna în tranzit prin casa a 9-a vă activează zona călătoriilor, deplasărilor îndepărtate, contactului cu ţările străine şi activităţilor de ordin intelectual. De altfel, este o zi propice în cazul în care doriți să începeți studiul unei limbi străine sau aveți de susţinut un examen.

Vărsător: Astăzi puteți avea parte de evenimente care vin să declanşeze în dumneavoastră nevoia de transformare sau schimbare într-un anumit domeniu de viaţă. Sunteți foarte curios şi dați dovadă de o intuiţie financiară de invidiat. Prezenţa Lunii în casa a 8-a vine să vă răsplătească şi cu o sumă de bani la care nu prea vă aşteptaţi.

Peşti: Aveți tendinţa de a vă dedica destul de mult persoanelor din jur, uitând oarecum de dumneavoastră. Simţiți nevoia de a fi lângă cineva sau de a vă împărtăşi gândurile, iar lucrul acesta vă poate face dependent de prezenţa celorlalţi. De altfel, tranzitul Lunii în casa relaţiilor şi parteneriatelor poate veni cu dorinţa de a clarifica o relaţie importantă din viaţă.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: