Horoscop

Valabil pe 14 ianuarie

Berbec: Ești dornic de acțiune, de culoare, de puțină condimentare a lucrurilor. Trasezi limite, bariere în ceea ce te privește pe tine și viața ta personală, dar în același timp vei fi tentat să te amesteci sau vei fi curios în legătură cu deciziile altora sau cu viața altora.

Taur: Îți scoți la iveală abilitățile de lider. Ai parte de o zi excelentă în ceea ce privește sectorul profesional. Vei da dovadă de ambiție, de concentrare, de eficiență. Știi să cooperezi, să lucrezi în echipă, să fii atent la detalii, fiind maleabil, răbdător, spun astrele.

Gemeni: Astăzi este despre comunicare, despre interacțiuni. Accentul cade mult pe evenimentele exterioare, pe discuții, întâlniri, ședințe, dar și pe unele drumuri scurte. Pui țara la cale, cum s-ar spune, iar partea bună este că ai idei interesante și ceilalți le aprobă.

Rac: Ai ocazia să ieși din zona de confort, să schimbi planul, să încerci alte metode, dar stai departe de propunerile ilegale, imorale, care nu ți se potrivesc, că pot aduce mult rău. Fii corect, transparent, sincer, alege calea care este sigură, chiar dacă este mai lungă.

Leu: Ar fi bine să dai dovadă de cât mai multă colegialitate. Nu refuza să ajuți, dacă ai această posibilitate. Dacă ți se cere un sfat, o părere, fii cât mai corect, cât mai empatic. De asemenea, ai parte de mai multe tentații, iar sfatul astrelor este să ai grijă ce alegeri faci.

Fecioară: Astăzi este despre triumf, despre victorie, despre o realizare sau primești o veste minunată, un răspuns dorit. Cadru astral favorabil pentru interacțiunile cu autoritățile, cu persoanele influente. Te focusezi mai mult pe carieră, pe prestigiu, pe proiecte de viitor.

Balanţă: Reușești să te impui, să te manifești liber în fața celorlalți, să te comporți într-o manieră încrezătoare și detașată. Te folosești de imaginația de care dai dovadă, ești creativ, ții cont de cum te ghidează intuiția. Ești mai atent și față de partenerul romantic.

Scorpion: Astăzi poți avea parte de unele întâlniri karmice, speciale, situații de deja-vu, premoniții, situații de telepatie, pot veni unele semne și indicii de care ar fi bine să ții cont. Ești mai spiritual azi, mai axat pe a simți energiile celorlalți, lăsându-te purtat de intuiție.

Săgetător: Te afli la o răscruce, trebuie să iei o decizie și nu prea știi ce să faci, nu prea ești convins. Ai parte de susținere, de ajutor din partea cuiva apropiat, de aceea folosește-te de această oportunitate. Un alt sfat ar fi să gestionezi cu mai multă atenție finanțele.

Capricorn: Te împarți între sarcinile de serviciu și cele ce țin de casă. Cauți să rezolvi, dar și să repari, la birou sau acasă. Jonglezi cu dibăcie, dar și ții cont de sugestiile primite de la cei cu mai multă experiență. Sunt bine aspectate colaborările, munca în echipă.

Vărsător: Cauţi să finalizezi unele sarcini restante, să închei un capitol, să respecţi termene-limită, pe onorarea unor promisiuni, atât în sectorul profesional, cât și de sfera vieții personale. Ești mai atent cu cei din jur, dar ai cerințe mai mari de la cei cu care interacționezi.

Peşti: Cadru astral bun pentru a depăși o problemă, un blocaj, în special ce ține de sectorul emoțional. Reușești să te detașezi, să-ți vezi de drum, de plan, de viață. Vezi lucrurile mai clar, mai organizat, mai așezat și ești mai încrezător în ceea ce privește viitorul.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: