Horoscop

Valabil pe 10 ianuarie

Berbec: Se ivește ocazia să plecați pe undeva la distracție să practicați un sport de sezon, și să-i faceți cuiva o vizită, în alt oraș, sau prin străinătate.

Taur: Poate faceți ceva cu banii strânși, îi investiți și o să vă mutați în altă casă, poate închiriați un atelier ca să puteți cultiva un talent, c-aveți multe de arătat lumii.

Gemeni: O să interacționați cu un partener de afaceri care are gânduri mari cu voi și o să vă gândiți bine de tot dacă vă-ncumetați la o colaborare, sau nu.

Rac: E posibil să mai luați niște bani, deși nu credeați că mai aveți de unde și o să vă oferiți un respiro în week-end, vă duceți într-o plimbare să vă detensionați.

Leu: Cineva de care vă era dor și care-a absentat și de Crăciun și de Anul Nou o să vă caute și poate vă scoate la cafea, să vă facă o declarație de dragoste, o mărturisire.

Fecioară: Încă mai aveți de gând să faceți ceva cu locuința, s-o renovați, s-o vindeți, s-o reamenajați, ca să și puteți lucra de acasă, iar cei mici să-nvețe, să facă școală de-acasă.

Balanță: O să primiți un răspuns de la cineva pe care-l vreți în viață voastră și o să aflați dacă o să mergeți pe același drum sau sunt întâi niște lucruri de pus la punct

Scorpion: Se poate s-aveți cheltuieli mari, dar și surse de bani de explorat, c-o să recuperați banii din colaborările de la sfârșitul anului și-o să dispuneți de niște bani.

Săgetător: O energie suplimentară, care trebuie folosită la maximum, însă cu cap, ca să-ncepeți proiecte noi, c-aveți planuri mărețe, nu glumă.

Capricorn: Se conturează bani, pot fi salariul, sau or fi bani din colaborări, dacă nu cumva niște rămășițe de anul trecut, vreo datorie returnată.

Vărsător: O surpriză plăcută din partea cuiva care vă admiră și știe și ce vă place și o să vă facă un cadou cu care să vă recucerească.

Pești: Proiecte noi la orizont și o să aveți de unde să alegeți că e ofertă generoasă și voi păreți a fi într-un vârf de formă, așa că o să meargă totul strună.

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: