Horoscop

Valabil pe 18 februarie

Berbec: Vi se propune să vă implicați într-un proiect particular și de-aici să vină succesul începând cu luna mai. O să vă bucurați de o reușită, pot fi și niște bani din urmă și să luați ce mai e nevoie pe-acasă și să faceți o rezervă pentru week-end să plecați pe undeva.

Taur: Poate vă pregătiți de examene, de lansarea unui proiect și or să fie emoții dar și reușite, vă descurcați frumos. Se pare c-o să puteți face acele deplasări pe care le plănuiserăți la sfârșitul anului trecut și or să se rezolve atât problemele de serviciu, cât și cele personale.

Gemeni: V-ați putea impune printr-un job particular, vreo pasiune care să prindă teren și să vă pună în evidență talentele. Primiți confirmări, vă luptați, în continuare, pentru niște drepturi care nu v-or fi fost recunoscute și o să mențineți stacheta sus c-aveți ambiții mari anul asta.

Rac: O s-aveți de completat acte, poate apelați la un notar să legalizeze o situație și o să vă coste, că nu se poate altfel. E posibil să vină acei bani pe care-i așteptați mai de mult și o să faceți cheltuieli, că sunt plăți de făcut și nu agreați restanțele.

Leu: V-ați putea recupera bani, bunuri, și să vă reintrați în drepturi, daca se vă pronunță o sentință judecătorească. E agitație la voi, poate aveți o întâlnire importantă și trebuie să luați o decizie, să semnați un contract și să vă asigurați că totul va decurge în cei mai buni termeni.

Fecioară: Vă dați întâlnire cu cineva care vă poate oferi un job și să faceți o înțelegere la-nceput verbală și dacă totul merge bine și scrisă. O să fiți ocupați cu diverse treburi, atât la serviciu, cât și acasă, și-o să primiti și vești bune, că vi se mai și împlinesc dorințele.

Balanță: Poate o să realizați în sfârșit, în ce direcție se-ndreaptă relația voastră și-o s-aveți o discuție cu partenerul pentru concluzii. Poate n-ați renunțat la ideea de a vă muta, măcar o vreme, altundeva, poate că să lucrați, ori că să studiați ceva, după care să vă-ntoarceți.

Scorpion: O să vă puteți baza pe niște prieteni ca să desfășurați o activitate care v-ar destinde, v-ar da un alt vibe. E posibil să angajați o firmă ca să se ocupe de niște probleme casnice, dacă nu vă pricepeți și o să dureze o zi, două până să se-ncheie reparațiile.

Săgetător: Obiectivul - casa - e încă pe ordinea de zi și o să apelați la cunoscuți, la o firmă imobiliară să găsiți ceva care să vi se potrivească. Voi poate treceți cu bine de un test, un interviu, poate-aveți examene, și o să fie un efort, poate fi și un concurs și să trebuiască să vă mobilizați serios ca să răzbiți.

Capricorn: Vă preocupați și de voi de felul în care arătați și de cum vă simțiți, ca să fiți buni, zdraveni. Aveți planuri multe și care se pot și împlini, și-o să faceți rost de bani, dar veți cheltui, poate e vreo factur de care ați uitat, c-o să scoateți cu forță niște bani din buzunar.

Vărsător: Relația cu partenerul de cuplu e în plină reformă și e bine să spuneți lucrurilor pe nume ca să ajungeți la echilibru. Se fac presiuni să terminați niște treburi și să-ncepeți altele, poate, c-au apărut situații neprevăzute și nu e de pierdut timpul.

Pești: Se poate să aveți niște treburi casnice de rezolvat și să vă mai ajute și ai casei, să vă mai rămână timp și pentru voi. E posibil să găsiți ceva nou de lucru și să vă implicați cât se poate de serios, că va fi volum mare, și-o să aveți parte și de bani. Se poate și din colaborări.

Vizualizări: 1,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: