Horoscop

Valabil pe 15 martie

Berbec: Simţiți că tot ceea ce faceți este în zadar şi că orice investiţie făcută în ultimele zile nu vă aduce decât pagubă. Din această cauză, veți deveni irascibil şi nervos, astfel că riscați să vă certaţi cu cei din jur, afectând unele relaţii de parteneriat. Prietenii vor dori să vă sfătuiască în legătură cu unele decizii pe care vă grăbiți să le luați.

Taur: Ar fi bine să fiți prudent şi să încercați să vă păstrați calmul în această zi, mai ales în activităţile de la serviciu, deoarece riscați să comiteţi o mare greşeală fără să vă dați seama, iar șefii vă vor penaliza. Evitați să luați unele decizii importante şi să semnați anumite documente, deoarece din cauza stării veți ieşi în pierdere.

Gemeni: Există posibilitatea să aveți parte de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită, mai ales din cauza unor cumpărături. În această zi aveți tendinţa să îi criticați pe toţi cei din jur şi riscați să afectați anumite relaţii cu persoanele dragi. Cel mai bine ar fi să căutaţi o soluţie prin care să vă mai calmați şi să vedeți totul din altă perspectivă.

Rac: Unele evenimente neaşteptate vă vor schimba brusc starea de spirit și nu veți finaliza ceea ce v-ați propus astăzi. La toate acestea se mai adaugă şi o problemă financiară ce trebuie rezolvată urgent. Încercați să ţineți cont de sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă care vă poate ajuta să ieşiți din acest impas.

Leu: Veți fi nevoit să luați o decizie îndrăzneaţă atunci când vine vorba de dragoste. Dacă nu sunteți implicat într-o relaţie, astăzi sunt şanse să cunoaşteți persoana potrivită. Niciodată nu veți şti ce posibilităţi aveți până nu încercați. E posibil să vă faceți griji pentru un membru al familiei care a plecat de acasă fără să anunţe pe nimeni.

Fecioară: Astăzi veți fi nervos din cauza unor probleme la serviciu. Încercați să vă temperați nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă deoarece riscați să spuneți vorbe pe care le veți regreta. Un apel telefonic vă va anunţa că o rudă pe care nu ați văzut-o de ceva vreme va veni să vă viziteze în cel mai scurt timp.

Balanţă: O problemă de familie v-a preocupat în ultima vreme şi nu sunteți sigur care au fost faptele reale. Veți căuta informaţii pentru a afla ce puteți să faceți ca să îndreptaţi situaţia. Ar putea fi timpul pentru o conversaţie cu singurul membru al familiei care ştie toate faptele şi vă va putea ajuta să luați decizia corectă.

Scorpion: Veți avea parte de discuţii aprinse cu partenerul de viaţă şi îi veți spune unele vorbe destul de aspre. Veți merge în vizită la un prieten apropiat de la care vreți un sfat prietenesc pentru a rezolva conflictele din relaţia sentimentală. Încercați să fiți mai calm şi să ascultaţi şi părerea partenerului.

Săgetător: Nu vă băgați la cheltuieli căci riscați să rămâneți fără o sumă mare de bani. Veți fi informat că trebuie să plecați într-o călătorie de afaceri, unde veți încheia un nou contract destul de valoros. Încercați să nu vă contraziceți cu partenerii de afaceri şi să nu vă încăpăţânați să vă susţineți părerile deoarece riscați să exagerați.

Capricorn: Din cauza stării de nervozitate ar fi indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii sau cu anumite persoane importante deoarece riscați să le stricați şi lor buna dispoziţie. O persoană mai în vârstă vă va provoca la o discuţie destul de aprinsă din cauza unor datorii. Încercați să vă păstrați cumpătul pentru a nu avea probleme de sănătate.

Vărsător: O problemă financiară vă face să căutaţi să obţineți un împrumut, dar din cauza anumitor condiţii nu veți avea nici un succes. Această problemă vă schimbă total starea de spirit, deveniți foarte agitat şi veți căuta o soluţie. Încercați să vă păstrați calmul deoarece riscați să provocați un adevărat scandal cu persoanele din jur.

Peşti: Lipsa banilor vă va face să deveniți nervos, mai ales că în următoarele zile aveți de pregătit un eveniment important pentru dumneavoastră. Nu vă pierdeți răbdarea, un prieten vă sare în ajutor şi vă oferă suma de care aveți nevoie. Evitaţi orice speculaţie deoarece riscați să vă certaţi cu unele persoane importante din viaţa dumneavoastră.

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: