Horoscop

Valabil pe 10 martie

Berbec: Se anunță o zi plină, de aceea fii pregătit și focusat chiar de la primele ore. Astăzi ai multe de gestionat, de discutat, de negociat, de convins, dar și de decis. Este o perioadă care aduce tot felul de transformări, atât interioare, cât și schimbările serioase în viața de cuplu.

Taur: Astăzi este despre parteneriate și colaborări și este timpul să revizuieşti sarcinile și îndatoririle fiecăruia. Sunt bine aspectate evenimentele sociale, înâlnirile, ședințele, discuțiile prelungite. Poți cunoaște persoane noi sau poți stabili legături mai strânse cu cei pe care-i cunoști.

Gemeni: Azi cauți să rezolvi fie acele sarcini pe care le-ai tot amânat, fie anumite activități ce nu au fost finisate, fie chestiuni legate de anumite relații ce nu au fost clarificate. Moment bun pentru a revigora o relație ce ține de un anumit membru de familie. Este timpul să cauți armonia.

Rac: Uneori este bine să privești lucrurile din altă perspectivă, să cauți un alt unghi de abordare, să încerci o altă metodă. Cauți să te apropii de copii, de cei mai tineri, de cei cu care rezonezi. Azi este de preferat să amâni deciziile importante în ceea ce privește viața de cuplu.

Leu: Sunt favorizate astăzi activitățile de grup, în special dacă au legătură cu sectorul profesional. Te înțelegi bine cu colegii, aveți o comunicare autentică în această zi. Sunt bine aspectate discuțiile, planificările, revizuirea și redefinirea țelurilor comune.

Fecioară: Anumite atașamente din trecut te țin pe loc și astfel vei risca să pierzi unele oportunități apărute azi. Nu-ți bloca singur șansele, fii mai deschis, nu te agăța de evenimentele care au avut loc, ci focusează-te pe ocaziile care apar acum în calea ta, te sfătuiesc astrele.

Balanţă: Ești mai vulcanic, de aceea sfatul astrelor este să fii prudent și diplomat în relațiile cu șefii, colegii, asociații, precum și cu autoritățile, pentru că se poate ajunge destul de repede la situații conflictuale. Nu uita că echilibrul și stabilitatea sunt principalii piloni de care ai nevoie.

Scorpion: Astăzi este despre carieră, ambiții profesionale, reputație, succes. Cauți să-ţi atingi obiectivele indiferent ce mijloace e nevoie să folosești. Este admirabilă determinarea ta, dar ai grijă ce compromisuri faci. Îți dorești unele achiziții mai mari, pe care ar fi bine să le analizezi.

Săgetător: Anumite lucruri poate nu-ți mai surâd, observi că nu mai funcționează și că este nevoie să iei atitudine. Astrele favorizează renegocierea unor condiții și termene contractuale, renegocierea unor beneficii, redeschiderea unor discuții mai vechi, reînceperea unor proiecte.

Capricorn: Ai avut parte de agitație în ultima perioadă. Ultimele evenimente te ajută să înțelegi că relațiile nefuncționale sau domeniile de activitate care nu îți aduc satisfacții îți pot afecta starea de sănătate și este nevoie să te distanțezi, să te oprești, să-ți acorzi timp şi odihnă.

Vărsător: S-ar putea ca azi să ai tendința de a fi prea autoritar. Nu mai încerca să controlezi totul, pune-te și în locul celorlalți, te sfătuiesc astrele. Ai mai mult de câștigat dacă lucrezi în echipă, dacă ții cont de ceilalți. Este o zi bună pentru studiu, precum și pentru deplasări scurte.

Peşti: Te focusezi mai mult pe activitățile care țin de sectorul vieții personale. Ești mai atent la nevoile familiei, prietenilor. Este timpul să-ți schimbi unele obiective, precum și obiceiuri, mai ales pentru că este un context astral deosebit de bun acum. Cu ce vei începe?

Vizualizări: 1,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: