Horoscop

Valabil pe 19/20 martie

Berbec: Astăzi este despre adevăr, despre a te exprima, a te face auzit. Ca să ajungi la obiectivul dorit este nevoie să negociezi mai vehement, cu mai multă seriozitate și concentrare. Atenție, nu înseamnă să te implici într-un conflict, ci doar să-ți susții cu calm și tărie poziția.

Taur: Lucrurile sunt bune în sfera iubirii, dar ai nevoie să revii cu picioarele pe pământ în sectorul banilor, pentru că anumite cheltuieli neprevăzute sau calcule nerealiste te pot scoate din zona de confort pentru un timp. Fii mai obiectiv, bazează-te pe fapte, te sfătuiesc astrele.

Gemeni: Astăzi este despre vindecare, împăcare, despre a îngropa securea războiului. Moment bun pentru a te apropia de anumite persoane din familia extinsă, pentru a interacționa cu oameni din trecut sau cu care nu ai mai comunicat de mult.

Rac: Multă muncă se anunță pentru azi, fie în ceea ce privește lucrul cu hârtiile, actele, fie vei avea mai multe drumuri scurte de făcut. Este un cadru astral bun și pentru a rezolva anumite lucruri legate de cineva drag, precum și aspecte ce țin de sectorul căminului, spun astrele.

Leu: Este timpul să faci pace, cu tine, cu ceilalți, doar şi să depășești o etapă care nu te lasă să vezi clar unele lucruri, să te mobilizezi și să mergi mai departe. Ai nevoie de mai multă atenție în relația de cuplu. Atunci este esențial să discuți acest lucru cu partenerul romantic.

Fecioară: Ai nevoie de dinamism, de culoare, de ceva diferit. Cauți să experimentezi ceva nou, să te aventurezi, să te alături unui grup, să te implici într-o cauză nobilă. Ești mai deschis și în ceea ce privește sectorul spiritual, ești mai atent la mesajele din jur, la indiciile Universului.

Balanţă: Aspecte ce țin de trecut își fac loc în prezent și din această cauză te simți ca oala sub presiune. Eliberează stresul și furia acumulate și vei vedea cum lucrurile se îmbunătățesc. Spune lucrurilor pe nume. Fă pace cu trecutul, ai toate resursele pentru a face lucrurile diferit acum.

Scorpion: Fii mai precaut, mai atent, mai echilibrat. Nu-ți asuma riscuri mari, cel puțin nu în această perioadă. Pe cât posibil, în această perioadă caută să menții lucrurile pe linia de plutire, să te ții de calea de mijloc, să nu faci schimbări în agendă, să nu acționezi sub impulsul de moment.

Săgetător: S-ar putea să cheltuieşti ceva mai mulți bani decât de obicei, dar, în același timp, să faci alegeri mai bune, precum și să ai idei mai eficiente în acest sens. Ești mai preocupat de sectorul căminului, de siguranța și nevoile celor dragi. Pot apărea unele idei de renovare şi relocare.

Capricorn: Azi pot apare unele provocări. Fii atent pe care le rezolvi mai întâi și mai ales, să nu fie vorba de mici conflicte care au escaladat recent. Evită discuțiile în contradictoriu, caută să te retragi, să nu oferi o concluzie usturătoare doar pentru că ai ocazia.

Vărsător: În plan profesional, lucrurile par liniștite, fără evenimente neașteptate. În sectorul amoros, ai parte de pasiune, de atenție, poate chiar de anumite cadouri și vei simți și la rândul tău nevoia să-ți arăți iubirea, recunoștința.

Peşti: Astăzi ești contemplativ şi înclinat către visare, către o lume idilică, îți folosești din plin imaginația. Atenție, însă, pentru că se vor cere și rezultate concrete. Fii creativ atunci când va trebui să cauți soluții, nu te eschiva de la a finaliza anumite sarcini şi proiecte, te sfătuiesc astrele.

Vizualizări: 1,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: