Horoscop

Valabil pe 2/3 aprilie

Berbec: Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și o să vă gândiți bine de tot înainte de a vă pecetlui destinul. Noutăți de toate felurile, apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vă puteți lua încă ceva de lucru și să câștigați bani frumoși.

Taur: Poate vă îngrijiți și de sănătate, ca să aveți parte de muncă și acea inspirație care vă caracterizează. O să dați zor să lichidați restanțele, ca să începeti un proiect nou care să vă propulseze în carieră, că aveți multe de spus și de dovedit - calitățile voastre vorbesc de la sine.

Gemeni: Se poate să intrați într-o combinație partenerială care să vă aducă un succes garantat - trebuie însă un pic de răbdare. O reușită, după lungi eforturi și așteptări, o să vi se răsplătească munca și poate veți trece într-o etapă superioară la slujbă și cu mai multă vizibilitate în societate.

Rac: Vi se face o ofertă de ieșit la rampă cu ceva care să vă reprezinte și să vă aducă niște câștiguri cât de curând. Se poate să vi se plătească abia acum niște bani care să vă fie de mare folos în momentul de față, când păreați strâmtorați din punct de vedere financiar.

Leu: O să vă dați întălnire cu niște posibili parteneri de afaceri că să supuneți votului ultimele cerințe formulate de voi. Vești bune, confirmări, că afacerile merg în direcția programată de voi și o să intrați pe o filieră care să vă conducă la câștiguri certe - dar cu muncă multă.

Fecioară: Poate o să vă găsiți ceva nou de lucru, poate fi o colaborare și or să vă prindă bine niște bani în plus înainte de Paște. Se poate să aterizeze acei bani pe care i-ați cerut cu ceva timp în urma și să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade că pareți oarecum îngrijorați de numărul mare de rate și de facturi.

Balanță: Poate bateți palma pentru un contract care să vă echilibreze din punct de vedere financiar și să vă și placa ce lucrați. Apare cineva care vrea să faceți parte din viață lui sau a ei, și să construiți, frumos, o relație care să nu se termine niciodată și să fiți fericiți.

Scorpion: O să vă ocupați de casă, de familie, poate și rudele vă cer câte ceva și o să dați dovadă de generozitate și ajutați pe toată lumea. Vi se propune ceva nou de lucru și dacă nu sunteți din cale afară de ocupați o să vă angajați și la acest gen de activitate și care poate fi chiar perla coroanei, la o adică.

Săgetător: Se poate să vă descoperiți o vocație și să cultivați un talent, să începeti niste cursuri sau să lăsați totul în stadiul acela, natural. Poate că azi se decide soarta voastră din punct de vedere sentimental, în sensul că voi o să dați răspunsul decisiv - vă doriți relație sau nu.

Capricorn: O să mai faceți rost de niște bani că să vă pregătiți de sărbători, poate vreți să plecați pe undeva. Se poate să vă apucați de niște reparații, și să puneți casa la punct, ori angajați o firmă pentru diverse lucrări și că să facă o curățenie lună, dacă sunteți ocupați.

Vărsător: Poate vreți să vă spuneți părerea în public și or să fie ecouri pozitive, cei din jur or să puna umărul la proiectul pe care vreți să-l lansați la apă. E undă verde la comunicare pentru voi, la deplasări și o să puteți rezolva o sumedenie de lucruri și poate semnați un act important că să legalizați o situație.

Pești: E posibil să dați drumul unei afaceri de familie și să se achite fiecare membru de obligația care-i revine - să meargă treaba că lumea. Vești bune despre bani, despre un proiect care prinde viață și o să se materializeze, veți semna contractul dacă vă luați toate masurile de precauție.

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: