Horoscop

Valabil pe 31 martie

Berbec: Zi bună pentru studiu, cercetare, acumulare de noi cunoștințe, dar și pentru a finaliza sarcinile pe care le tot amânai. Dai dovadă de determinare, organizare și reușești să te concentrezi astăzi cu ușurință, indiferent că este vorba despre sarcinile de serviciu sau treburi gospodărești.

Taur: Socializezi foarte bine astăzi. Negociezi, convingi, știi să ceri şi, mai ales, cum să o faci. Eşti isteț, dai dovadă de diplomație și reușești să cucerești, să aduci mai multe persoane de partea ta. Este o zi bună pentru parteneriate, colaborări, asocieri, dar și pentru muncă în echipă.

Gemeni: Dai dovadă de claritate, eficienţă, productivitate și asimilezi cu ușurință informațiile sau detaliile care vin astăzi spre tine. Reușești să descifrezi mesajele ascunse, să găsești piesele de puzzle lipsă, să afli răspunsuri. Vezi imaginea de ansamblu fără a pierde din vedere detaliile.

Rac: Pentru că în ultima perioada ai avut multe de rezolvat, astăzi astrele te îndeamnă să mai încetinești, să-i lași și pe ceilalți să se agite, să rezolve, să caute răspunsuri, soluții. Așază-te și observă ce se petrece în jurul tău. Astăzi este mai mult despre a observa decât despre a acționa.

Leu: Este o zi deosebită, pentru că astăzi primești un răspuns, o confirmare, o validare, vine o informație care te va ajuta mult și îți va da o stare de liniște, de eliberare. Ți se deschide astăzi un drum, începe o etapă, un capitol.

Fecioară: Astăzi este o zi în care o să fii extrem de productiv, indiferent că este vorba despre sarcinile de la serviciu sau despre chestiuni legate de cămin, de familie, de părinți și copii. Tot ceea ce vei începe, vei și finaliza, de aceea folosește-te de această energie, te îndeamnă astrele.

Balanţă: Nu mai asculta sfaturile altora pentru că este foarte posibil să descoperi că sunt foarte contradictorii. Ascultă-ți intuiția, întreabă-te care ar fi efectele dacă vei proceda într-un fel sau altul, dacă vei opta să acționezi într-un anume fel. Doar tu îţi poţi oferi cel mai bun răspuns!

Scorpion: Este bine aspectat sectorul legat de lucrul cu hârtiile, actele, dar și imobiliarele, moștenirile. Interacționezi foarte bine cu autoritățile, cu persoanele aflate în funcții-cheie. Te preocupă corectitudinea, dreptatea, vrei să fie lucrurile bine aranjatee, să bați palmă, să ai o certitudine.

Săgetător: Zi bună, echilibrată, în care ai parte de discuții sincere, serioase, profunde. Observi că anumite persoane sunt mai receptive la nevoile tale de a povesti, de a împărtăși, de a te exprimă. Este un cadru astral bun pentru a face schimb de idei, de păreri, de experiență, susțin astrele.

Capricorn. Ești harnic și focusat pe o anumită activitate sau persoană. Nu te mai agăți de detalii, lași perfecționismul deoparte și încerci să vezi imaginea de ansamblu. În același timp, s-ar putea să apară unele ocazii legate de o sarcina sau un proiect de care să fii mai mult decât încântat.

Vărsător: Zi prielnică pentru a-ți exersa talentele și cunoștințele. Ai atâtea resurse de care dispui, încât este păcat să nu le folosești, îți sugerează astrele. Dai dovadă de creativitate, îți folosești imaginația, chiar dacă este vorba doar despre a găsi soluții rapide, de moment.

Peşti: Azi te concentrezi pe sfera sănătății. Este un cadru astral bun pentru a începe o dietă, pentru a fi mai atent la alimentele folosite, pentru a programa o vizită la un specialist. Ai nevoie de echilibru între muncă și odihnă, dar și să te detașezi de activitățile care îți aduc stres inutil.

Vizualizări: 1,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: