Horoscop

Valabil pe 9/10 aprilie

Berbec: Poate daţi o raită pe la cumpărături să vă luaţi aparatura casnică, diverse gadgeturi ca să vă bucuraţi că totul e funcţional. E o mare deschidere la voi, şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă asociaţi cu diverse persoane ca să iasă lucruri de calitate - extra - din mâinile voastre.

Taur: O să vi se ceară o mână de ajutor, să veniţi cu o idee, o strategie să daţi lovitura în afaceri. Poate sunteţi în căutarea unei maşini, sau poate vreti un skate, o bicicletă ceva ca să vă strecuraţi mai uşor în trafic şi să nu depindeţi de alţii.

Gemeni: E posibil să plecaţi în plimbare, să luaţi alimente direct de la producători, sau de la moşia voastră dintr-o zonă rurală. Se-anunţă bani şi o să daţi fuga să luaţi cadouri, şi alte lucruri din lista cu necesarul de Paşte, să nu lăsaţi totul pe ultimul moment, aşa ar fi de dorit.

Rac: Se poate să vină de undeva nişte bani, şi o atenţie, un cadou, şi cu şi fără un prilej anume - poate de drag. O veste bună, o întâlnire cu cineva care are nevoie de voi, ca de aer şi o să puneţi la cale o revedere în zilele de Paşte, sau poate de 1 mai dacă vă sincronizaţi.

Leu: O reuşită după mai multe încercări şi poate-abia acum primiţi şi o recompensă că nu vi se poate contesta valoarea. Vă puteţi asocia cu un grup care lucrează de zor la un proiect de amploare şi de-acolo pot veni câştiguri serioase, că e volum mare de muncă şi e şi de durată.

Fecioară: Va caută cineva care vrea să vă scoată la plimbare, să vorbiţi despre o afacere care v-ar putea interesa. Vedeţi. Se reglează o situaţie financiară şi o să ştiţi de ce fonduri dispuneţi pentru sărbători, că vreţi să şi plecaţi pe undeva să luaţi aer, să vă destindeţi.

Balanță: Poate profitaţi de timpul liber cu al cuiva care va face curte şi vă duceţi la munte, sau într-o escapadă turistică la mare. O să vă bucuraţi de recuperarea unor bani, şi-o să puteţi pleca pe undeva să admiraţi un peisaj, să vă-ntâlniţi cu oamenii pe care-i iubiţi.

Scorpion: O împlinire sufletească - poate revine cineva care trebuia să vină mai demult şi n-a reuşit, sau n-a vrut - acum e cu voi. E de lucru şi la serviciu, şi acasă v-au rămas multe lucruri de terminat, ca să faceţi şi curăţenia generală şi totodată să faceţi şi 2 paşi pe-afară.

Săgetător:  Poate treceţi întâi pe la un servis dacă vreţi s-o porniţi spre o destinaţie de vacanţă, să n-aveţi surprize pe drum. O excursie v-ar revigora, poate nici n-aţi mai fost de multă vreme plecaţi şi o să vă alăturaţi unui grup, dacă nu e o ieşire în doi.

Capricorn: E momentul să vă refaceţi viaţa de cuplu dacă lucrurile n-au stat tocmai bine şi o să petreceţi mai mult timp în doi. Se pare c-o să investiţi din banii de la rezerve ca să puneţi casa la punct şi să vă oferiţi şi două, trei zile undeva, la relax, ca să simţiţi că sunt sărbători.

Vărsător: Poate ieşiţi cu grupul de prieteni în parc, la pădure, daţi o fugă la malul mării şi vă-ntoarceţi mâine, poimâine. Poate daţi o raită pe la magazine să luaţi nişte lucruri pentru confortul locuinţei şi să eliminaţi piesele de mobilier uzate şi aparatură s-o duceţi la reciclat.

Pești: Relaţia voastră sentimentală promite să fie stabilă şi să vă şi căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Iar dacă sunteţi căsătoriţi o să vă meargă şi mai bine. O să recuperaţi nişte bani, vă faceţi o idee şi despre o posibilă colaborare şi vă gândiţi cum să economisiţi timp să lucraţi şi în paralel cu serviciul. Daţi răspunsul luni.

Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: