Horoscop

Valabil pe 6 aprilie

Berbec: Prietenii alcătuiesc subiectul favorit de astăzi. Este nevoie de prudenţă în toate tipurile de relaţii. Aveţi multă susţinere din partea celorlalţi, dar se pare că nu prea observaţi acest lucru. Detaşaţi-vă de toţi şi de toate! Puteţi primi sfaturi şi îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu vă sunt pe plac deocamdată.

Taur: Bine ar fi să vă ocupaţi de carieră şi de imaginea voastră în ochii celorlalţi. Dialogurile cu şefii vă pot aduce informaţii noi legate de viitorul parcursului profesional. Există şi nemulţumiri în acest sens, dar priviţi partea bună a lucrurilor.

Gemeni: Relaţiile cu străinătatea sunt la cote înalte astăzi. S-ar putea să vi se ofere şansa să plecaţi la studii sau în interes de serviciu în afara graniţelor ţării. Totuşi, bine este să luaţi în calcul şi factorul neprevăzut. Chiar dacă apar răsturnări de situaţie, totul este spre binele vostru.

Rac: Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor şi a datoriilor de orice fel. Norocul la banii şi bunurile altora este la ordinea zilei, dar fiţi cu băgare de seamă. Discordia vă poate crea neplăceri în orice moment. Verificaţi atent situaţia documentelor ce vizează banii.

Leu: Astrele vă sfătuiesc să vă ocupaţi de relaţiile parteneriale şi colaborări. Există multă agitaţie în acest domeniu, dar şi multă susţinere. Bine ar fi să verificaţi situaţia parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care sunteţi implicat.

Fecioară: Aveţi multe treburi de rezolvat astăzi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate şi cu aspecte bune. Combativitatea de care daţi dovadă în rezolvarea sarcinilor care vă revin nu prea este privită cu ochii buni de către şefi.

Balanţă: Zi minunată pentru voi la capitolul distracţii. Sunteţi pus pe şotii, însă ceilalţi s-ar putea să vă taie elanul. Relaţia cu persoana iubită stă pe un bulgăre de dinamită. Temperați-vă veselia şi cheful de glume pe seama altora. Orientaţi-vă eforturile și către activităţi dragi sufletului vostru.

Scorpion: Este o zi bună pentru curăţenii generale, reparaţii curente şi reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziţionării unei locuinţe sau a unui teren. Noul se va instala în acest segment de viaţă pe neaşteptate. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate.

Săgetător: Se pare că veţi fi mai mult pe drumuri astăzi. Dacă sunteţi nevoit să călătoriţi, fiţi cu băgare de seamă şi verificaţi atent toate detaliile. Pentru alţii pot apărea aspecte legate de forme de şcolarizare pe termen scurt. Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii apropiaţi vă pot pune pe gânduri.

Capricorn: Aspectele băneşti s-ar putea să vă preocupe întreaga zi. Puteţi primi cadouri şi recompense, dar şi banii meritaţi în urma muncii depuse la un loc de muncă. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudenţa şi discernământul vă pot feri de neplăceri. Energia vitală este la cote scăzute, aşa încât ocupaţi-vă doar de activităţi uşoare.

Vărsător: O zi dinamică pentru voi. Relaţiile parteneriale sunt în continuă transformare, iar dacă sunteţi implicat în proiecte, se pare că aveţi foarte de mult de lucru. Va trebui să vă bazaţi doar pe forţele proprii. Fiţi prudent şi ţineţi cont şi de părerile celorlalţi.

Peşti: Pentru voi, astrele recomandă astăzi odihna şi dialogul cu propria fiinţă. Se pare că în sufletul vostru este multă forfotă, iar ceilalţi nu pot înţelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii şi revelaţii legate de evenimentele şi oamenii din viața voastră.

Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: