Horoscop

Valabil pe 13 aprilie

Berbec: În prima parte a zilei s-ar putea să luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă complet programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o întrunire cu persoane apropiate. Astăzi puteţi să vă ocupaţi cu succes de chestiuni financiare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii.

Taur: Se întrevede o zi excelentă pentru comunicarea cu cei din jur şi pentru întruniri cu prietenii şi cu rudele. În a doua parte a zilei este posibil să aveţi mici probleme de sănătate. Nu se întrevede nimic serios, dar evitaţi excesele alimentare şi odihniţi-vă mai mult. Vă recomandăm să fiţi cumpătat în tot ce faceţi.

Gemeni: Aveţi posibilitatea să concepeţi proiecte ambiţioase pe termen lung, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Dacă v-aţi planificat o călătorie lungă în interesul familiei, fiţi foarte atent şi prudent sau chiar amânaţi-o. În a doua parte a zilei puteţi petrece momente relaxante într-o întrunire cu persoane apropiate.

Rac: Este o zi bună pentru a vă ocupa de probleme profesionale sau de afaceri. Aveţi ocazia să finalizaţi activităţi începute cu mai mult timp în urmă. Se pare că sunteţi în formă intelectuală foarte bună şi puteţi lua decizii inspirate.

Leu: La locul de muncă sau în afaceri, colegii sau partenerii vă apreciază seriozitatea şi competenţa şi este posibil să apeleze la sfaturile sau ajutorul dumneavoastră în chestiuni dificile. Vă sfătuim să profitaţi de contextul favorabil de astăzi pentru a rezolva probleme importante.

Fecioară: În plan profesional şi în afaceri este o zi favorabilă planurilor de viitor şi deciziilor privind investiţii financiare pe termen lung. Este posibil să încasaţi o sumă de bani care vi se cuvine pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult.

Balanţă: Vă simţiţi în formă şi plin de energie şi aveţi posibilitatea să faceţi schimbările dorite în relaţiile parteneriale. În a doua parte a zilei s-ar putea să participaţi la o întrunire cu persoane apropiate. Vă sfătuim să vă temperaţi tendinţa de a monopoliza conversaţia.

Scorpion: Contextul astral al zilei este deosebit de favorabil Scorpionilor în plan profesional şi în afaceri. Este o zi bună pentru a încheia contracte şi a semna documente oficiale. Aveţi răbdare, fiindcă rezultatele muncii depuse în această perioadă vor apărea în timp.

Săgetător: Dacă în ultima vreme v-aţi confruntat cu o serie de dificultăţi în plan social şi în relația cu persoana iubită, astăzi vă puteţi aştepta la o răsturnare de situaţie care vă surprinde într-un mod plăcut. Aveţi grijă ce promiteţi, ca să nu ajungeţi în situaţia de a nu vă putea ţine de cuvânt.

Capricorn: Este de aşteptat să fiţi în formă intelectuală maximă. Aveţi posibilitatea să faceţi planuri ambiţioase pe termen lung în ceea ce priveşte investiţiile sau demararea unei noi afaceri. Pentru a profita de această conjunctură favorabilă, vă sfătuim să vă organizaţi cât mai bine timpul şi să vă stabiliţi clar priorităţile.

Vărsător: Este o zi foarte favorabilă Vărsătorilor în plan profesional şi în afaceri. Aveţi şanse să obţineţi beneficii materiale substanţiale şi să vă redresaţi bugetul. Sunt favorizate relaţiile cu cei din jur, atât în plan personal, cât şi în plan social şi profesional.

Peşti: Se întrevede o zi excelentă la locul de muncă sau în afaceri. Puteţi să contaţi pe ideile şi sfaturile colegilor sau ale asociaţilor. Pentru că există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile, vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Vizualizări: 1,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: