Horoscop

Berbec: Ai grijă ce gândești sau ce emoții trăiești pentru că atragi azi mai mult ca oricând energiile din jurul tău. Moment bun să proiectezi, să planifici, să organizezi. Cadru astral prielnic și pentru a te apropia de partenerul romantic, pentru a restabili o legătură cu cineva special din viața ta.

Taur: Azi ți se oferă ceva, ți se face o propunere, vine o informație extrem de utilă, afli o veste care te poate ajuta, de aceea fii cu ochii în patru. S-ar putea să fie nevoie să iei anumite decizii rapide, pe ultima sută de metri, să fie nevoie să gândești limpede, să fii focusat și determinat.

Gemeni: Astăzi s-ar putea să se discute lucruri importante în jurul tău și ar fi bine să te implici și să îți faci curaj să pui întrebări, să propui, să te informezi, să accepți, să negociezi, să te arăți interesat de derularea acestor proiecte şi activități. Evită discuțiile contradictorii, tensionate.

Rac: E nevoie să rezolvi o problemă interioară din trecut, care nu a fost rezolvată și care revine ori de câte ori intervine un anumite factor care declanșează această emoție, trăire, frică. Este esențial să descoperi, să analizezi, să retrăiești, să vindeci acest lucru, te îndeamnă astrele.

Leu: Astăzi te concentrezi asupra vieții personale, cauţi să afli dacă drumul pe care te afli și dacă alegerile din ultima perioadă sunt cele bune pentru tine, pe care ți le dorești tu. S-ar putea să simți presiune, să ai mai multe responsabilități pe umerii tăi și trebuie să te reorganizezi.

Fecioară: Astăzi este un moment bun pentru a purta cu partenerul de viață discuții profunde, serioase, sincere despre viitorul vostru. Cadru astral favorabil pentru a planifica anumite lucruri legate de cămin, de familie, de copii, de anumite achiziții pe termen lung.

Balanţă: Dai dovadă de concentrare și seriozitate, știi să porți discuții productive legate de proiecte de viitor, de o afacere, poți crea strategii de acțiune extraordinare. Este un moment bun pentru a ieși cu ceva în evidență în sectorul carierei, te îndeamnă astrele.

Scorpion: S-ar putea să nu fii în forma ta cea mai bună, să nu ai energia pe care o aveai zilele trecute, iar acest lucru să se răsfrângă și asupra dispoziției tale. De aceea, sfatul astrelor este să te forțezi să faci ceva vesel, să te implici într-o activitate care să te binedispună.

Săgetător: Ai ocazia să începi ceva nou, să te apuci de un nou capitol, să experimentezi ceva nou. Cadru astral prielnic să-ți folosești talentele, abilitățile, să nu uiți care este misiunea ta, obiectivul tău. Te simți puternic mental și fizic, știi să te focusezi, să fii atent în jurul tău.

Capricorn: Astăzi ești melancolic, nostalgic, întorci privirea către trecut, încerci să mai analizezi din anumite situații, să înțelegi anumite evenimente. Ești conștient că nu mai poți schimba trecutul? Nu-ți sabota șansele tale de reușită din prezent din cauza unor blocaje legate de trecut.

Vărsător: Uneori fericirea e la un pas distanță, doar că nu ne permitem noi să vedem acest lucru. Fii mai atent la ceea ce se petrece în jurul tău, la persoanele cu care interacționezi. Permite-ți să greșești, să simplifici lucrurile, să mai cobori din acele așteptări setate mult prea sus.

Peşti: Dacă ți-ai dorit ceva și ai avut ezitări legate de lucrul respectiv, astăzi e timpul să le lași deoparte și să treci la treabă. Te poți ocupa de tine, de nevoile tale, atât cele emoționale, cât și cele fizice. Lasă-i pe ceilalți să-ți rezolve singur problemele și concentrează-te asupra ta.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: