Horoscop

Valabil 2 mai

Berbec: O să se facă lumină într-o chestiune care ține de relația de cuplu și poate până anul viitor faceți pasul hotărâtor spre căsătorie, dacă nu sunteți căsătoriți. O să vă treziți cu oferte de lucru și una, măcar, o să vă atragă atenția și poate vă-ncumetați s-o luați pe o nouă traiectorie de luna viitoare-ncolo.

Taur: Un anturaj tânăr, poate urmați niște cursuri, dați examene, îi verificați și pe copii la lecții, care pot fi particulare. O să vă uniți forțele cu ale unor parteneri de afaceri și o să vă implicați într-o activitate care să vă destindă, poate fi un hobby, poate practicați un sport.

Gemeni: O să puneți niște lucruri la punct, că nu v-ați putut ocupa de ele, din cauza pregătirilor de Paște și o să vă rămână un timp de respiro și pentru voi. Vi se recunosc niște merite, poate primiți și niște cadouri, că nu le-ați primit de Paște și o să fie o zi cu surprize plăcute pentru voi.

Rac: Se poate să se autoinvite cineva de 1 mai și dacă n-aveți niciun program o să vă bucurați de vizita acestei persoane. O să plecați pe undeva, cu familie cu tot, să vă bucurați de aer, de soare, de o companie pe gustul vostru și o să vă-ntoarceti după 2 mai, încolo!

Leu:  Se conturează bani, pe care-i așteptați dinainte de Paște și o să vă bucurați de surprizele pe care le veți face celor dragi. Sunt evenimente prin oraș și o să treceți în revistă ce se-ntâmplă pe -acolo, c-aveți și voi ceva de spus sau sunteți interesați de niște subiecte, la o adică.

Fecioară: O să vă bucurați de o revedere la care visați de multă vreme și poate viața voastră sentimentală o să capete sens. V-au rămas niște prieteni de scos la plimbare, la cafea și dacă sunteți prea ocupați cu treburile de tot felul lăsați pentru a  fi liberi cu toti.

Balanță: Vi se face o ofertă de nerefuzat și poate vă angajați altundeva, fără regrete.

Familia are nevoie de voi și o să faceți tot posibilul să vă duceți în vizită, dacă nu locuiți împreună sau vedeți de ce au nevoie și faceți comanda online.

Scorpion: Poate vă interesați de o plecare în străinătate și schimbați pașaport, actualizați buletin, carduri, să fiți cu toate în regulă. O să vă curteze cineva care vine cu o propunere de proiect particular și se pare c-o să vă fie pe plac că nu vă strică niște bani în plus.

Săgetător: Se-anunță cineva de la drum și o să vedeți cum faceți, dacă plecați pe undeva - poate schimbați punctul de întâlnire. Poate organizați un brunch la voi sau îi scoateți pe colegi la o terasă, dacă lucrați și o să vă bucurați de atmosfera sărbătorilor, c-aveți multe de împărtășit.

Capricorn: Poate vă suiți în tren ca să-i faceți o surpriză cuiva drag, dacă e prea aglomerat - traficul sau mașina e în service.

O să vă deplasați cu ușurință, dacă vă invită cineva cine știe pe unde, c-ați mai ieșit un pic din carapace și aveți chef de socializare și o să vă-ncărcați frumos, bateriile.

Vărsător: Poate vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unui proiect particular, vreo asociație non-profit, că e ceva vocațional la voi. Se pare c-o să adunați banii pe care trebuia să-i primiți de luna trecută și o să vă faceți programul  în funcție de banii de care dispuneți.

Pești:  O să aveți parte de o surpriză, poate și voi vreți să-i uimiți pe colegi, prieteni cu ceva pe care l-ați realizat de curând. E animație, nu glumă, la voi, poate plecați de azi ca să petreceți pe undeva, sau vă scot prietenii în oraș, pot să vină și în vizită dacă vă place să fiți gazde.

Vizualizări: 3,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: