Horoscop

Valabil 23 mai

Berbec: Poate-o să reuşiţi, în sfârşit, să vă luaţi o maşină, sau să o reparaţi pe cea pe care o aveţi şi tot e ceva. Noi provocări! Apare o ofertă de lucru, posibil şi în străinătate, şi o să vă gândiţi bine de tot dacă va-ncumetati sau mai lăsaţi la dospit ideea, ca să vedeţi ce zic şi ai voştri.

Taur: Se poate să recuperaţi nişte bani şi să vă plătiţi şi datoriile ca să daţi drumul noilor proiecte pe curat, fără vreo restantă. O să legalizaţi o situaţie, dar trebuie să daţi zor să obţineţi toate semnăturile ca să intraţi în linie dreaptă cu demersurile care v-au ţinut pe loc mai bine de o lună şi ceva.

Gemeni: Poate vă contactează un grup care vrea să vă implicaţi într-un proiect care v-ar propulsa în carieră. Poate-abia acum aflaţi un adevăr, primiţi o aprobare, vă găsiţi, în sfârşit, de lucru şi totul o să meargă şnur, că pân-acum aţi tot avut câte ceva de rectificat.

Rac: V-aţi putea pune în evidenţă prin ceva la care lucraţi de ceva vreme şi se va găsi cineva care să vă promoveze muncă. O să primiţi un răspuns de la cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să ştiţi dacă plecaţi împreună în concediu, sau nu ca să ştiţi ce program vă faceţi.

Leu: Poate daţi de bilete de vacanţă, la un preţ convenabil, c-o fi renunţat cineva, sau sunt cele de anul trecut reactivate. E cineva din trecutul sentimental care va cere o a doua şansă şi dacă nu s-a ocupat locul din inima o să vă bucuraţi de faptul că relaţia se poate rescrie frumos, de data asta.

Fecioară: Poate va mai luaţi ceva de lucru, în particular ca să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, că numai cu salariul nu ţine figura. O să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care va cere de multă vreme o întâlnire ca să vă cunoaşteţi mai bine, să schimbaţi impresii, să vedeţi dacă sunteţi compatibili.

Balanță: O să vă interesaţi de nişte acte, să insistaţi pe la autorităţi să vi le semneze ca să vă luaţi o casă, o maşină, să primiţi un credit. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce acele beneficii financiare la care visaţi de ceva timp şi o să cultivaţi aceasta combinaţie ca să vă asiguraţi un venit constant.

Scorpion: Se poate să vă ceară şefii ceva în plus de lucru, vă încarcă poate cu alte proiecte şi dacă vor fi plătite n-o să ziceţi nu. O să descoperiţi o altă latură a unei relaţii şi o să faceţi progrese atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională - o să depăşiţi nişte blocaje.

Săgetător: Se poate să puneţi la-ndoială un parteneriat de afaceri, să reziliaţi un contract şi să vi se propună un altul. E posibil să primiţi o înştiinţare că mai aveţi de achitat o taxă, vreo factură despre care ori aţi uitat, ori nu ştiaţi nimic şi va trebui să vă conformaţi.

Capricorn: Poate faceţi un consiliu de familie ca să vedeţi dacă e cazul să vă schimbaţi locuinţa sau să-i aduceţi, doar, unele îmbunătăţiri. O problemă din trecut iese, din nou, la suprafaţă şi dacă nici de data asta n-o rezolvaţi se va amplifica, o să vă fie şi mai greu să-i veniţi de hac - or fi nişte datorii.

Vărsător: Poate-o s-ajungeţi la o-nțelegere cu copilul care-şi doreşte altceva decât îi recomandaţi voi şi dacă mai lăsaţi de la voi o să fie bine. Se insistă să reluaţi o preocupare de timp liber, poate fi o activitate sportivă şi-ncepeți iar, antrenamentele, ca să aveţi o stare de şi mai bună dispoziţie.

Pești: O să mai eliberaţi spaţiul pe-acasă, c-aveţi nişte lucruri de aruncat şi mai luaţi şi câte ceva în loc, că o completare. Poate vă-ndreptaţi cu paşi repezi spre o căsătorie şi daţi sfoară-n ţară, începeţi pregătirile şi vă socotiţi şi banii să ştiţi dacă v-ajung, sau vă mai şi împrumutaţi.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: