Horoscop

SĂGETĂTOR
Sunteți solicitați din toate partile și o să răspundeți cu promptitudine, că va doriti să vă achitați de toate obligațiile, ca să ieșiți învingători.
Sunt ceva promisiuni de viață mai bună în cuplu și poate intuiți și ce trebuie făcut, că să vă simțiți și mai bine în doi.
Va întâlniți cu cineva care vrea să fiți o echipă la treabă și o să vă gândiți dacă bateți palma sau nu.


CAPRICORN
Sunte persoane care vor să vă puneți și voi amprenta pe o activitate care să aducă succesul la care aspirați de multa vreme și la care să pună umărul toată familia.
Apare un disconfort sufletesc, pentru că sunt câteva lucruri de spus și ați tot amânat întâlnirea cu persoana în cauză. Ia vedeți.
Sunt chestiuni de serviciu care se cer remediate din mers și o să se-ncheie cu bine un proiect.


VĂRSĂTOR
Cel mai bine o să vă simțiți într-un grup de prieteni care ajuta la rezolvarea problemelor celorlalți, că să mearga totul bine să-i salvați pe cei în nevoi.
O să fie mult de lucru la serviciu, dar vouă vă place. O să fie niște provocări pe capul vostru și o să le faceți față cu brio.
E posibil să apară unele tensiuni în relația sentimentală și să trebuiască să dezamorsați conflictele, că să mergeți mai departe.


PEȘTI
Se observă un salt în carieră, cu, sau fără examen și o să vă descurcați, că o să vă numărați printre cei mai buni.
E momentul să vă așezați la casa voastră, dacă acest lucru nu s-a întâmplat încă, și universul o să conspire la așa ceva.
O să vi se mulțumească pentru ce ați muncit, și pe alta parte o să primiți și reproșuri, că n-ați făcut și mai mult.


BERBEC
O să vă simțiți atrași de un studiu sau de niște cursuri. Poate vă înscrieți la o școală, un masterat sau doctorat. Poate vreți să studiați în străinătate.
Se apropie o plecare în străinătate. Poate ați ținut-o secret față de partenerul de cuplu și o să o dezvăluiți la cină.
Vă invită cineva în alt oras, să vă vedeți cu niște oameni la care țineți. O să vă faceți timp și o să vă mergeți de îndată.


TAUR
Se adună prietenii, care o să vă ajute la treburile personale care țin de casă. Poate vă mutați sau faceți reparații capitale pe acasă și o să vă ajute.
Se poate să recurgeți la un credit bancar sau să vă mai luați ceva de lucru în particular, că să faceți rost de bani.
Apare cineva care vă poate completa frumos și să vă petreceți viață împreună, dacă sunteți fără partener.


GEMENI
O să vorbiți cu niște oameni care vor să lucrați împreună. Ar putea fi solicitant dar o să dați dovada de ingeniozitate și o să vă descurcați frumos.
O să întâlniți pe cineva care vrea să formați un cuplu, și dacă sunteți singuri poate vă încercați șansele.
Poate sunt reparații de făcut pe acasă și o să vă organizați în așa fel încât să meargă totul șnur.


RAC
O să vă pregătiți ca să vă prezentați la un interviu. Dați concurs pentru ocuparea unui post și o să se contureze și succesul.
E posibil să vă ocupați cu și mai mare atenție de casă, că aveți de luat diverse lucruri noi, poate și pentru că vă avea loc un eveniment important.
O veste bună de la cineva care e vă apreciază și o să vă invite la o plimbare în weekend.


LEU
Vă veți întâlni marea dragoste, dacă nu e nimeni în viața voastră și o să vă placă noua relație, că v-ați dorit să exersați traiul în doi.
O să vă descoperiți un hobby care vă poate ocupa tot timpul liber, dar o să vă refaceți starea de spirit, că e ceva care vă place.
O să încercaţi sa meditați,să alergați pe un teren de sport, la o sală de fitness sau veți găsi un hobby, ca să vă relaxați și să vă încărcați bateriile.


FECIOARĂ
Sunteti căutați cu insistență, pentru că nu mai vrea să rateze ocazia de a fi într-o relație trainică și, dacă și voi gândiți la fel, v-ar putea fi foarte bine împreună.
V-au rămas niște treburi nerezolvate acasă și poate pun toți ai voștri umărul la munca respectivă, ca să se încheie odată.
Poate gasiti reduceri pentru casă, că o să faceți niște schimbări, că unele lucruri s-au învechit.


BALANȚĂ
O să vă priască munca în echipă. Voi oricum sunteți de prietenoși și vă încărcați frumos bateriile de la energia grupului și o să funcționați la parametri maximi.
Veți primi bani și o să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o plecare la sfârșit de săptămână.
O să aveți succes la interviuri, sunt șanse și de un nou job și o să vă implicați și în munca de echipă.


SCORPION
O să fiti căutați în vederea unei colaborări și e de văzut ce se întâmplă, ce ar fi bun pentru voi, că să vă mai redresați din punct de vedere financiar, să ridicați ștacheta.
Sunt niște acte pe care trebuia să le semnați mai demult, dar abia acum s-a eliberat traseul actelor.
Dorințele vi se împlinesc și o să aveți altă stare de spirit. Randamentul la slujbă o să fie dublu sau chiar triplu.

Vizualizări: 2,993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: