Horoscop

SCORPION
Veti gasi modalitatea de a rezolva multe lucruri şi scăpaţi de grijile apăsătoare care v-au consumat energia şi sistemul nervos.
Vi se dă ceva nou de lucru şi veti avea mult de munca dar nici banii nu sunt de neglijat.
Veştile sunt amestecate, dar o să alegeţi partea bună, şi rezolvaţi ce vă e cel mai la îndemână.


SĂGETĂTOR
Şefii vă cer din ce în ce mai mult, dar nici voi nu va lăsaţi mai prejos aşa încât o să ţineţi pasul cu cerinţele şi o să primiţi aprecieri și recompense.
E posibil să petreceți mai mult timp cu partenerul lucrând în echipă sai făcând altceva care să vă ajute să vă întăriți relația și să vă relaxați .
Apar cheltuieli neprevăzute, dar apar și confirmări pe care le așteptați cu sufletul la gură.


CAPRICORN
O să aveţi succes la munca o să înțelegeți ce vor șefii de la voi pe mai departe și o să vă descurcați, poate mergeți și la un interviu pentru un al doilea loc de muncă.
Poate aveţi ceva de împărțit cu cineva de care vă simţiţi legaţi sufleteşte, şi o să staţi de vorbă ca să se lămurească totul.
Se poate să vă implicaţi într-o campanie, să lucraţi la un proiect care-o să v-aducă un câştig de imagine.


VĂRSĂTOR
Veți fi implicat/a într-o serie de activități in care se va vedea experiența acumulată, talentul înnăscut, şi o să vi se mulţumească pentru tot ce faceţi.
Poate veți putea vorbi cu șefii şefi să le cereţi bani mai mulţi, ori nişte facilităţi pe care le meritaţi, dar trebuie să vrea şi ei.
O să vă recuperaţi banii după o perioadă cam mare de timp, şi o să daţi o fugă, în weekend, pe undeva.


PEŞTI
E un moment foarte decisiv pentru voi, vă găsiţi altceva de lucru, ori altă casă, faceţi nişte schimbări mari .
O să obţineţi, în sfârşit, ce v-aţi dorit, şi veţi face progrese pe mai multe planuri.
O să fiţi înconjuraţi cu căldură şi lumea o să vă întindă o mână de ajutor ca să mai şi respiraţi, să ieşiţi pe la o plimbare ca să vă relaxați.
BERBEC
 Aveți datorii de plătit şi, cum n-aveţi chef de restanțe, o să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de obligaţii, ca să vă rămână bani şi de plimbare, distracţie.
O să primiţi un răspuns favorabil de la bancă, sau vin bani din particular şi o să vă puneţi casa la punct.
Se adună bani din mai multe surse, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură, dar o să vă descurcaţi fără probleme.


TAUR
 Se poate să luaţi o decizie împreună cu partenerul de cuplu şi e posibil să vă mutaţi sau să împărţiţi altfel responsabilităţile casei, ale familiei.
Se poate să vă găsiți ceva de lucru, în particular, poate fi o preocupare de timp liber care să vă destindă.
Şefii au mari aşteptări de la voi şi chiar n-o să-i dezamăgiţi, pentru că şi voi aţi ridicat standardul şi vreţi să-i impresionaţi.
GEMENI
 Familia are nevoie de voi, şi poate reușiți să vă ocupaţi de ai voştri, să-i convingeţi să faceţi o vizită la medic, şi să se asigure cu toţii de sănătatea lor.
Apar nişte bani dintr-o sursă externa şi o să mai luaţi ce trebuie pentru casă şi ai voştri, lucruri pe care vi le-aţi propus de mult.
Se poate să vă luaţi o maşină, sau poate o duceţi întâi la reparat pe actuala şi dacă nu se mai poate face nimic, vă luaţi alta.
RAC
 O să întâlniţi pe cineva care va fi pe aceași lungime de unda, şi dacă n-aveţi pe nimeni, o să lăsaţi lucrurile să se întâmple, că aveţi şanse să intraţi într-o poveste de dragoste.
Se poate să vă descoperiţi un hobby care să vă scape de tensiuni, şi să vă cultivaţi acele calităţi care așteptau să iasă la iveală.
Poate lucraţi la ceva în particular, v-oţi fi descoperit o pasiune şi se poate să câştigaţi şi bani de pe urma pasiunii voastre.
LEU
În ultimul timp ați amânat nişte treburi casnice, poate şi cumpărăturile, şi o să dedicaţi mare parte din timp treburilor gospodăreşti, ca să fie totul în regulă încă de la începutul săptămânii.
Poate faceţi un consiliu de familie, ca să se ştie, clar, cine se ocupă de un anumit sector, ca să fie totul funcţional.
E bine să economisiti mai bine banii, ca să vă ajungă, c-or fi situaţii la care să nu vă fi aşteptat, şi aveţi nevoie de o rezervă de bani.
FECIOARĂ
 Vă interesaţi de starea unor prieteni cu probleme, poate fi şi cea a copiilor, şi o să ţineţi cont de cerinţe, achitaţi şi taxele suplimentare, şi o să fie totul în regulă.
O să vi se propună un nou proiect, poate la alt serviciu, şi doar voi ştiţi ce nevoi aveţi, dacă vă doriţi o schimbare sau nu.
Se conturează o reuşită în plan profesional,faceţi rost de semnături ca să avansaţi cu proiecte de tot felul.

BALANŢA
 Se poate să aveți mult de lucru în perioada asta de sfârşit de an, dar or să vină şi recompensele, salariu mărit, bonusuri şi alte avantaje, o să vedeţi.
Relatia de cuplu promite să fie luminată frumos şi o să vă bucuraţi de armonie în relaţie.
Apare cineva în viaţa voastră care vă insuflă o doză generoasă de optimism, şi o să vă echilibraţi sufleteşte.

Vizualizări: 1,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: