Horoscop

Valabil pe 20 februarie

Berbec: Foarte multă activitate se întrezăreşte la serviciu. Dozaţi-vă eforturile pentru că organismul este obosit. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât lucrați doar la problemele personale. Posibil să întrerupeți definitiv o colaborare profesională mai veche.

Taur: Activităţile legate de copii sunt o temă de mare interes, fie că este vorba despre copiii dumneavoastră, fie de ai altora. Sunt posibile discuţii aprinse cu reprezentanţii generaţiei mai tinere. Bine este să fiți deschis dialogului cu aceştia şi să-i lăsați să se exprime liber.

Gemeni: Debutul săptămânii vă aduce o mare dorinţă de a sta acasă, printre cei dragi. Aveți spor şi succes la treburile gospodăreşti, dar şi la discuţiile cu membrii familiei. Planurile de îmbunătăţire a condiţiilor de locuit sau de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale de valoare acum se pot materializa sau dezvolta mai departe.

Rac: Foarte importante sunt informaţiile pe care le aflați astăzi. Indiferent care este calea de informare este bine să reţineți totul. Posibil că unele subiecte să vă alarmeze, însă nu aveți de ce. Vorbiți puţin şi ascultăți-i mai mult pe alţii. De asemenea, călătoriile pe distanţe scurte sunt altă temă a zilei. Cineva din anturajul apropiat vă poate oferi soluţii viabile de câştig material.

Leu: Veniturile din activitatea profesională vor creşte astăzi. Poate fi vorba despre o primă neaşteptată, dar şi despre intrarea în drepturi a unor bunuri patrimoniale. Feri-ți-vă de speculaţii, investiţii financiare sau de asocieri în afaceri şi colaborări puţin cunoscute.

Fecioară: Aveți multă energie, însă nu prea ştiți ce să faceți mai întâi cu ea. Cel mai potrivit ar fi să vă ocupați doar de treburile personale, atât la serviciu, cât şi în plan personal, acasă. Sunt momente favorabile pentru a vă îmbunătăţi personalitatea şi felul de a vă raporta la viaţă şi provocările ei.

Balanţă: Sunteți retras şi cu greu puteți relaţiona cu ceilalţi. Pe cât posibil, ocupați-vă de treburi uşoare. O discuţie tainică cu un prieten vă poate aduce lămuriri vizavi de ceea ce se petrece în culisele locului de muncă. Ascultați mai mult şi vorbiți strictul necesar.

Scorpion: Prietenii vă sunt alături, chiar dacă vă solicită cam mult. Tensiunile dintre dumneavoastră şi ei ating astăzi un punct critic, aşa încât fiți prudent. Divergenţele pornesc de la o activitate socio-profesională pe care o desfăşuraţi împreună. Dacă observați că oamenii se îndepărtează sau nu vi se mai potriveşte ceea ce faceți cu alţii, reevaluaţi-vă posibilităţile de a îndrepta situaţia.

Săgetător: Se anunţă întâlniri cu tot felul de şefi. Este posibil să începeți o colaborare profesională departe de casă şi familie sau chiar în străinătate. Va fi mult de lucru şi pe termen lung. Totuşi, gândiți-vă pe îndelete şi evitați să vă angrenați în prea multe responsabilităţi.

Capricorn: Aveți spor şi succes în relaţiile cu persoanele aflate în străinătate. Demersurile necesare călătoriilor de agrement, dar şi pentru studii sau colaborări profesionale întreprinse astăzi vor avea efecte pe termen lung. Bine ar fi să vă lărgiți paleta educaţională şi cu abordarea unui program de instruire personală sau profesională, într-un cadru oficial organizat.

Vărsător: Debutul săptămânii este favorabil rezolvării chestiunilor băneşti comune cu partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Nemulţumirile datorate restrângerii cheltuielilor le puteți depăşi mai uşor dacă priviți partea plină a paharului. Aveți suficiente resurse materiale, astfel încât să vă descurcați onorabil cu toate cheltuielile.

Peşti: Este nevoie să vă controlați reacţiile faţă de ceilalţi. Provocările venite din partea colaboratorilor profesionali vă vor obosi mult. Bine este să ţineți cont de părerile celorlalţi şi să lucrați cinstit în echipă. În special, relaţiile de la serviciu sunt tensionate şi oricând se pot destrăma definitiv.

Vizualizări: 41,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: