Emi de la Noaptea Târziu a anunțat data nunții

Gorjeanul Emi de la Noaptea târziu și logodnica lui, Mădălina, se vor căsătorii în vara acestui an. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit, de motanul celor doi, aceștia publicând pe instagram o fotografie cu motanul cuplului care anunța data nunții.

Emi de la Noaptea târziu are parte de un început de an bun și de un eveniment major în viața sa în acest an. Recent celebrul gorjean și-a luat casă, iar acum el și iubita sa Mădălina trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor: vor deveni soț și soție, iar detaliile au fost puse la punct și au stabilit data căsătoriei, dar și nașii.

Emi și Mădălina și-au cumpărat propriul apartament iar acum se pregătesc de nuntă. Colegul lui Cuza dezvăluise deja de anul trecut că ceremonia ar putea avea loc vara aceasta și pare că a vorbit serios. Emi și aleasa inimii sale au stabilit deja data în care vor deveni soț și soție, în vara acestui an.

Anunțul a fost făcut pe Instagram, printr-un mod spectaculos, cu o fotografie a „copilul lor”, adică motanul, care afișează o plăcuță cu mesajul: „Mami și tati se căsătoresc! 11.06.2023″.

Emi și Mădălina și-au ales și nașii, fiind vorba de două perechi, iar una dintre acestea este reprezentată chiar de Eliza și Cosmin Natanticu.

Nunta nu se anunță a fi una tradițională dar nici una pe lux și opulență după cum a precizat Emi, urmând ca evenimentul să aibă loc în București, acolo unde vor invita rudele de la Târgu Jiu și din Botoșani.

Galerie foto


Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: