Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Chiar de la primele ore ale dimineţii veţi primi o informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacţionaţi. Câştigul pe care îl aşteptaţi azi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost.

Taur

Veţi avea parte de o zi încărcată, căci aveţi o mulţime de activităţi pe ordinea de zi şi toate trecute la priorităţi; vă simţiţi pur şi simplu copleşit. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine.


Gemeni

Este foarte posibil să vă angajaţi într-o relaţie sentimentală pe care veţi dori să o ţineţi departe de ochii cunoştinţelor. Procedaţi cu maximă prudenţă, căci în orice clipă v-aţi putea da de gol.
 

Rac

Unele din proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp ar putea fi puse în practică, dar va trebui să aveţi multă răbdare în ceea ce priveşte rezultatele. Impulsul interior vă împinge la cheltuieli.

Leu

Aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale urgente care vă stau pe suflet. O reuniune de familie vă va da ocazia să dezbateţi probleme pe care le consideraţi importante şi care nu mai pot fi amânate.


Fecioară

Ideile dumneavoastră sunt inspirate, dar nu este un moment favorabil pentru a le pune în practică. Puţină răbdare vă va da ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină din toate punctele de vedere. Aveţi o zi destul de bună, deşi perspectiva drumurilor nu vă surâde deloc.

Balanţă

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci fiinţa iubită vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil - evitaţi-le!


Scorpion

Starea generală nu este nemaipomenită, vă enervaţi din orice şi nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre un scop concret. Implicarea în activităţi practice v-ar putea ajuta într-o oarecare măsură. Dacă aveţi de gând să luaţi o decizie, încercaţi să fiţi mai obiectiv, altfel veţi face greşeli pe care nu se ştie dacă veţi reuşi să le corectaţi în timp util.

Săgetător

Aveţi un sentiment de nemulţumire, de iritare, care nu vă permite să faceţi ceea ce v-aţi propus. N-ar fi exclus nici ca relaţia cu partenerul de viaţă să fie ceva mai tensionată. Cel mai bine ar fi să aveţi o discuţie deschisă cu acesta fără a-i face, însă, prea multe reproşuri.
 

Capricorn

Aveţi şanse să fiţi mulţumit, căci reuşiţi să vă rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se poate spune că veţi avea ceva motive de bucurie. Dar cum şi cheltuielile vor fi mai mari şi va trebui să vă achitaţi obligaţiile, fie că doriţi, fie că nu, tot nu veţi reuşi să puneţi câte ceva deoparte.

Vărsător

O zi în care veţi avea parte de tot felul de surprize. Se întrezăreşte posibilitatea unor schimbări, pe care, de fapt, vi le doreaţi de multă vreme. Şi chiar dacă la început lucrurile nu se vor prezenta chiar aşa cum vă doriţi, nu trebuie să fiţi circumspect.


Peşti

Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Sunt persoane care vă pândesc greşelile, dar nu le băgaţi în seamă şi bine faceţi. În schimb, din punct de vedere sentimental se pare că lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, căci aţi putea face o cucerire sau vă veţi consolida relaţia cu fiinţa iubită.


Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: