Horoscop

Berbec

S-ar putea să fiţi dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă recomandăm să vă odihniţi.

Taur

Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai prudent! Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care poate intră în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Gemeni

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Astăzi sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante. Ar fi bine să vă faceţi o listă de priorităţi. Încercaţi să vă organizaţi cât mai bine timpul!

Rac

Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărată lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoane pe care le-aţi ignorat până acum.

Leu

Dimineaţa vă lipseşte simţul practic şi vă irosiţi energia. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiţi prudent. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur!

Fecioara

Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansă să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Balanţa

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita. Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă!

Scorpion

De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu vă simţiţi în apele dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur!

Săgetător

S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

Capricorn

Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simt practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante! Va sfătuim să va odihniţi mai mult şi să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Vărsător

Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubită. După-amiază, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi. Nu este exclus să aveţi probleme din cauza unei femei impulsive.

Peşti

Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: