Horoscop

Berbec

Sunteţi invitat într-o aventură. Poate fi o călătorie, o drumeţie, o ieşire din banal sau doar o schimbare majoră de direcţie prin care vă arătaţi dispus să adoptaţi alt stil de gândire, de viaţă, altă mentalitate sau atitudine. Ajungeţi la concluzia că nu mai merge ca până acum, ci e vremea unui alt sens de evoluţie pentru dumneavoastră.

Taur

Nu sunteţi o fire foarte îndrăzneaţă, însă acum nu trebuie să ratați o şansă care vi se oferă. Trebuie să arătaţi prompt că sunteţi pregătit de orice, că vreţi să vă implicaţi trup şi suflet, deci acceptaţi cu încredere provocarea, oricât de dificilă ar părea pentru alţii. Aveţi toate resursele să-i faceţi faţă, deci spuneţi „da“ cu tărie, cu fermitate, cu tupeu, pentru că de la acest pas până la succes nu mai e cale lungă.

Gemeni

Descoperiţi că mai există şi oameni care suferă, care au nevoie de ajutor, care habar n-au încotro să meargă. Dumneavoastră ştiţi ce ar trebui făcut şi încercaţi să vă implicaţi în povestea lor, pentru că vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, mai realistă, dincolo de iluzii sau basme. E spre binele lor să le spuneţi adevărul în faţă decât să-i lăsaţi să plutească la nesfârşit în iluzie.

Rac

Aveţi marele noroc de a înţelege exact pe ce poziţie vă aflaţi, pe ce nivel, şi această capacitate de a vedea lucrurile limpede vă ajută să scăpaţi de o serie de întrebări, de incertitudini, de o stare de fragilitate emoţională. Vă bazaţi doar pe fapte, pe cifre, pe lucruri cât se poate de sigure, ceea ce e un mare avantaj să mergeţi pe teren stabil, fără să vă mai temeţi de nimic.

Leu

Vă distraţi, vă simţiţi bine, râdeţi, glumiţi, de parcă aţi uita ce vârstă aveţi sau ce probleme purtaţi pe umeri. Această atitudine relaxată se potriveşte de minune cu anturajul în care vă aflaţi. Aveţi norocul de a atrage oameni la fel de bine dispuşi, de tonici, de dornici de puţină relaxare, ceea ce vă apropie şi mai mult.

Fecioară

A visa e benefic oricui, dar, în afară de inspiraţie şi imaginație, mai aveţi şi norocul de a privi lucrurile cât se poate de matur, pentru că nu vă bazaţi pe poveşti sau iluzii, ci pe fapte concrete. Aveţi şi instrumentele potrivite pentru a transforma visul în realitate, ca atare lăsaţi imaginaţia să ridice castele, apoi puneţi mâna pe unelte pentru a construi ceea ce mintea dumneavoastră creează.

Balanţă

Aveţi de unde alege idei, resurse, instrumente pentru a vă împlini nişte vise măreţe. Întâlniţi un maestru în domeniul în care aveţi mari ambiţii şi aspirații, deci ajunge doar să staţi în preajma sa cu urechile pâlnie, veți afla de la el o mulţime de lucruri folositoare în beneficiul dumneavoastră.

Scorpion

Este o zi în care orice reuşită vine prin luptă, deci nu vă opriţi din mers, continuaţi pe acelaşi nivel de energie şi combativitate, pentru că puteţi fi printre cei favorizaţi, printre marii câştigători. Un plan la care aţi muncit mult până nu demult poate trece la alt nivel, unul superior, unul mai bun, în care deja veţi vedea roadele eforturilor depuse, deci nu ieşiţi din ritm, păstraţi cadenţa mai departe!

Săgetător

Sunteţi un exemplu de moralitate, de corectitudine, de seriozitate, încât, dacă alţii v-ar asculta sfaturile ar avea numai de câştigat. Că vi se recunoaşte deschis valoarea sau ştiţi doar dumneavoastră, aveţi numai motive să fiţi mândru, de vreme ce faceţi totul ca la carte, fără a vă abate nici un pas de la drumul cel bun.

Capricorn

Culmea e că exact familia, cei care ar fi trebuit să vă susţină și să vă aprobe sunt cei care vă trag de mânecă şi spun nu la propunerile dumneavoastră. De dragul lor, renunţaţi la propriile dumneavoastră dorinţe şi păreri, dar să vă reprimați la nesfârşit ideile nu vă face deloc bine. Va veni o zi în care frustrările vor răbufni şi vor sări în aer, dar azi nu. Azi mai turnați un pic de nisip peste vâlvătaie, ca s-o stingeţi, doar pentru a-i face altcuiva pe plac.

Vărsător

Nu aveţi de ce vă îndoi de felul cum evoluează unele proiecte la care contribuiţi. Ele înfloresc sub ochii dumneavoastră, progresează sub mâinile dumneavoastră şi aveţi speranţe din ce în ce mai mari că sunteţi pe calea cea bună, iar roadele finale nu sunt departe. Mai faceţi câţiva paşi mari, clari, vizibili, spre succesul către care aţi pornit cândva, şi încheiaţi ziua cu acel frumos sentiment de satisfacţie.

Peşti

Răbdarea vă este pusă din greu la încercare şi uneori vă îndoiţi că aţi fi pe drumul cel bun, de aceea aţi dori nişte garanţii, oricât de mici, care să vă liniştească şi să vă spună că totul va fi bine. Aveţi noroc, descoperiţi azi o mulţime de indicii aparent neînsemnate, dar care pentru dumneavoastră înseamnă mult. Că e o pană în zbor, un bănuţ pe stradă sau orice alt semn infim, înseamnă că cineva, acolo sus, vă ajută şi vă netezeşte drumul spre succesul visat.

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: