Horoscop

Berbec

Nervozitatea din cursul dimineţii vă poate afecta relaţiile cu colegii şi cu partenerul de viaţă. Este posibil să aveţi o ieşire nervoasă, din cauza unui eşec în afaceri. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Păstraţi-vă calmul, ca să nu agravaţi situaţia!

Taur

Partenerul de viaţă ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de libertate. Vă sfătuim să fiţi atent la ce spuneţi şi să acordaţi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale. S-ar putea ca nici prietenii să nu fie de acord cu ideile dumneavoastră. Exprimaţi-vă clar, pentru a nu fi înţeles greşit!

Gemeni

Dimineaţă este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă, din cauza banilor. Un prieten vă cere sa îi înapoiaţi un împrumut scadent azi, însă nu aveţi cum să vă respectaţi promisiunea. Rezolvaţi, totuşi, problema după-amiază, cu ajutorul unei rude cu experienţă.

Rac

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei stări depresive. De aceea, relaţiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit. După-amiază, este posibil să-i reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă enervaţi din cauza banilor.

Leu

Relaţiile cu prietenii s-ar putea să nu fie tocmai bune, pentru că ţineţi să va impuneţi punctul de vedere. S-ar putea că partenerul de viaţă să nu fie de acord cu felul în care vreţi să rezolvaţi o problemă de familie. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Aveţi grijă să nu rostiţi cuvinte grele, la nervi!

Fecioara

Dimineaţă sunteţi irascibil, din cauza întârzierilor. Ieşirile nervoase vă pot pune într-o situaţie delicată, atât la serviciu, cât şi în familie. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să terminaţi ce aţi început. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, pentru că ar putea să lase urme adânci!

Balanţă

Relaţiile sentimentale au de suferit. Vă sfătuim să nu vă descurajaţi din cauza micilor neînţelegeri cu persoana iubită, după-amiază puteţi să le depăşiţi. Fiţi atent ce spuneţi, pentru a nu genera discuţii inutile care să agraveze şi mai mult situaţia!

Scorpion

Vă sfătuim să vă rezolvaţi problemele importante de dimineaţă, când aveţi mai multă energie fizică şi intelectuală. Reproşurile grave pe care s-ar putea să le faceţi persoanei iubite pot înrăutăţi mult relaţiile sentimentale şi chiar să ducă la o despărţire. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Încercaţi să nu fiţi ironic!

Săgetător

Dimineaţă este posibil să vă lăsaţi dominat de sentimente şi există riscul să deveniţi melancolic. De aceea, puteţi avea probleme de comunicare. Aveţi impresia că sunteţi neglijat, ceea ce vă provoacă o stare de tensiune nervoasă. Vă sfătuim să vă autoanalizaţi şi să vă întrebaţi dacă nu cumva dumneavoastră sunteţi acela care îi neglijează pe cei din jur.

Capricorn

Aveţi o zi foarte încărcată şi se pare că vă rezolvaţi mai greu sarcinile de serviciu. Se pare că sunteţi inhibat, din cauza unor dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Vărsător

Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critică pe toată lumea. În cursul dimineţii, este posibil să fiţi subiectiv. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de afaceri, pentru că riscaţi să încălcaţi legile. Nu neglijaţi relaţiile cu prietenii şi partenerul de viaţă!

Peşti

Începeţi ziua energic şi plin de idei. Sunteţi hotărât să duceţi la bun sfârşit o activitate începută mai demult. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere rentabilă. Seară s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă apropiată sau, poate, chiar vă vizitează. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: