Horoscop

Berbec
Nu trebuie să transformaţi fiecare discuţie într-o competiţie. Ştim cât sunteţi de încăpăţânat, dar astăzi este momentul potrivit să faceţi un compromis. Ziua va fi plină de lucruri interesante, mai ales dacă sunteţi la începutul unei noi iubiri.

Taur
O situaţie amuzantă vă va învăţa să fiţi mai tolerant cu oamenii care acţionează în feluri pe care nu le înţelegeţi. Armonia apare mult mai uşor când aveţi gânduri bune despre ceilalţi. Zâmbiţi-le oamenilor şi nu îi trataţi cu suspiciune.

Gemeni
Astăzi va fi o zi foarte bună, mai ales dacă începeţi un proiect nou sau mergeţi la un alt loc de muncă. Lecţiile pe care le-aţi învăţat din trecut vă vor fi utile şi vă vor ajuta să atingeţi un nivel mult mai ridicat în carieră.

Rac
Astăzi nu vă poate păcăli nimeni. Detectaţi minciuna şi ipocrizia de la distanţă mare şi sunteţi neînduplecat când cei pe care îi prindeţi încearcă să se scuze. Mai multe persoane apropiate vor da dovadă de înţelepciune în următoarea perioadă şi vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii.

Leu
V-aţi născut ca să seduceţi şi vă place să cunoaşteţi oameni noi. Vă veţi da seama de asta mai mult ca oricând. Trebuie să încercaţi să aveţi mai multă încredere în ceilalţi. Concentraţi-vă pe visele proprii şi s-ar putea să se transforme în realitate mai devreme decât vreţi.

Fecioară
Nu înţelegeţi cum aţi ajuns la o anumită concluzie, dar ştiţi că este cea mai bună. Chiar dacă acum vi se pare că v-aţi pripit, spre sfârşitul săptămânii vă veţi da seama că aţi făcut ce trebuia. Începeţi să vedeţi roadele muncii din ultima vreme şi aveţi toate motivele să fiţi mândru de efortul depus.

Balanţă
Puteţi să vă bazaţi pe instincte. Dacă plănuiţi să vă bucuraţi de o zi liniştită, nişte gânduri mai vechi, care v-au chinuit, revin în atenţie. Aveţi, însă, metode noi prin care le puteţi înlătura. Încercaţi să nu vă criticaţi fără motiv, iar, dacă greşiţi, fiţi blând.

Scorpion
Schimbările pe care le-aţi demarat încep să se simtă. Sunteţi mai conştient de responsabilităţile pe care le aveţi faţă de ceilalţi, aşa că încercaţi să le îndepliniţi fără să vă plângeţi. Noile experienţe sunt întotdeauna educaţionale. Gândiţi pozitiv şi veţi vedea cât de bine vor merge lucrurile.

Săgetător
Dacă vedeţi ceva care vă place şi vreţi să îl cumpăraţi, nu îi lăsaţi pe ceilalţi să vă influenţeze, este momentul să vă răsfăţaţi. Este important să înţelegeţi că, odată ce aţi plecat dintr-un loc, nu trebuie să vă mai uitaţi înapoi.

Capricorn
Poate este momentul ca împreună cu partenerul să o luaţi pe căi separate. Amintirile plăcute sunt mai vii ca niciodată în cap, dar nu le lăsaţi să vă influenţeze, pentru că prezentul este cel care contează. Încercaţi să nu vă mai îngrijoraţi fără motiv. La muncă, aveţi foarte multă treabă, iar presiunea pe care o simţiţi vă afectează ritmul obişnuit.

Vărsător
Simţiţi că sunteţi într-un roller-coaster şi vi se pare imposibil să vă daţi jos. Aveţi multă treabă la muncă, aşa că lăsaţi visatul cu ochii deschişi. Încercaţi să nu îi judecaţi pe cei care au alte credinţe şi duc un stil de viaţă diferit. Peşti
Vă aşteaptă o perioadă plină de aventuri. Odihniţi-vă, relaxaţi-vă, încheiaţi-vă proiectele importante, pentru că veţi avea nevoie de energie pentru distracţie. În relaţii, lucrurile nu sunt potrivit aşteptărilor, astăzi, dar se vor îmbunătăţi.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: