Horoscop

Berbec
Atingerea obiectivelor în carieră sau găsirea unui scop în viaţă constituie o prioritate în prezent, din moment ce ambiţiile s-au intensificat. S-ar putea să fiţi chiar obsedat de această idee, de frică să nu pierdeţi şansa să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Aveţi tendinţa să vă purtaţi urât cu ceilalţi.

Taur
Un prieten sau chiar partenerul s-ar putea să dea dovadă de inflexibilitate astăzi, făcând ca relaţia să treacă printr-un moment mai greu. Puteţi rezolva asta lăsând mai mult de la dumneavoastră. Nu le mai cereţi oamenilor să îşi schimbe programul ca să vă facă pe plac.

Gemeni
Emoţiile vă vor copleşi şi vă vor controla gândurile, astfel că sunt multe şanse să simţiţi că pierdeţi controlul asupra sentimentelor. Recunoaşteţi slăbiciunile avute şi veţi reuşi să treceţi peste orice moment. Lărgiţi-vă orizonturile şi căutaţi să vedeţi ce se află în inima dumneavoastră.

Rac
Aveţi probleme existenţiale, dar asta nu înseamnă că nu vă simţiţi bine. Vreţi să vă bucuraţi de prieteni, aşa că încercaţi să ignoraţi sentimentele melancolice care vă încearcă. Dacă vă concentraţi prea mult pe emoţii, s-ar putea să vă daţi seama că vă aflaţi într-un loc în care aţi mai fost şi asta o să vă sperie.

Leu
Aveţi impresia că trebuie să munciţi din greu zilele acestea ca să câştigaţi mai mulţi bani, dar în perioada următoare vă veţi pierde interesul pentru situaţia  financiară. Undeva în suflet ştiţi că munca vă va fi răsplătită în cele din urmă, aşa că nu are rost să puneţi presiune pe dumneavoastră.

Fecioară
Aveţi impresia că în ultima vreme v-aţi comportat ca şi cum aţi fi într-o bulă, dar nu este încă momentul să renunţaţi la protecţie. Atmosfera din jur este în continuare tensionată. Evitaţi să intraţi în conflicte, mai ales dacă sunteţi provocat de o persoană la care ţineţi.

Balanţă
Cel mai bun mod prin care vă puteţi demonstra flexibilitatea este să îi încurajaţi pe cei dragi să îşi urmărească propriile interese. Sunt mari şanse să fiţi nevoit să vă apăraţi interesul, aşa că mare grijă la discuţiile în care vă implicaţi. Nu sunteţi pregătit să acceptaţi părerea celorlalţi dacă este diferită.

Scorpion
Emoţiile vă copleşesc şi simţiţi nevoia să le spuneţi şi celorlalţi ce simţiţi, dar mintea este mai puternică şi vă ajută să ţineţi problemele personale departe de ceilalţi. Nu prea sunteţi interesat de lucruri practice şi sunteţi mai atent la sentimentele şi pasiunile proprii. Starea de spirit se schimbă de mai multe ori pe parcursul zilei.

Săgetător
Începeţi să înţelegeţi că toate experienţele neplăcute prin care aţi trecut au scopul de a vă face mai puternic şi de a vă ajuta să ajungeţi mai departe. Ceilalţi poate nu sunt de acord cu schimbările pe care vreţi să le faceţi, dar sunteţi singurul care poate lua decizii referitoare la viaţa proprie.

Capricorn
Astăzi aveţi ocazia să săriţi peste îndeplinirea responsabilităţilor zilnice şi să vă gândiţi mai bine în ce direcţie vreţi să o ia viaţa dumneavoastră. Ambiţia binecunoscută îşi îndreaptă atenţia spre carieră, dar vă daţi seama că sunteţi la fel de interesat şi de evoluţia spirituală.

Vărsător
Ştiţi foarte bine în ce direcţie vă îndreptaţi şi ce vreţi să faceţi astăzi, dar nu faceţi mare caz din asta. Ceilalţi încearcă să profite de înţelepciunea şi experienţa dumneavoastră, aşa că evitaţi să intraţi în conversaţii lungi cu ceilalţi. Aveţi nevoie de o perioadă în care să staţi singur.

Peşti
Începeţi să aveţi o perspectivă clară asupra ţelurilor pe termen lung. Sentimentele intense pe care le aveţi în legătură cu o relaţie s-ar putea să nu fie la fel de bine primite de ceilalţi. Aveţi un mesaj foarte important de transmis, dar ţineţi cont că tonul pe care îl spuneţi contează mult.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: