Horoscop

Berbec
Zilele acestea nu strălucesc la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu vor fi destul de bune. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate mulţumitoare şi care vă solicită mai mult timp, decât nervi. Deşi veţi avea multe de făcut, nu vă veţi simţi obosit.

Taur
E o perioadă în care trebuie să luaţi o serie de decizii importante: acum e momentul să vă gândiţi foarte bine dacă vreţi să faceţi schimbări în carieră, în relaţia amoroasă, în stilul de viaţă, adică să luaţi nişte hotărâri radicale care vor avea consecinţe pe termen lung.

Gemeni
Viaţa socială va fi tensionată şi veţi fi pus în multe situaţii foarte încărcate emoţional. Dacă puneţi la cale o petrecere sau serbaţi ceva, s-ar putea ca atmosfera să devină prea zgomotoasă la un moment dat.

Rac
Vă concentraţi energia asupra relaţiei amoroase. Spiritul creativ este foarte puternic şi aveţi tendinţa de a visa cu ochii deschişi. Sunteţi foarte romantic în această perioadă şi vă copleşiţi partenerul cu tot felul de atenţii. Dacă aveţi probleme în relaţia de cuplu, această atitudine se va dovedi salvatoare.

Leu
Începeţi munca mai lent, fără prea multă energie şi chef. Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să vă iubească, dar este important să obţineţi sprijinul celorlalţi în deciziile pe care le luaţi. Doar partenerul de cuplu va avea puterea să vă mai ridice moralul, cu mici surprize şi gesturi tandre.

Fecioară
Ţineţi cu dinţii de programul ultraorganizat, însă acest lucru nu va fi neapărat în avantajul dumneavoastră: în zilele următoare vor apărea foarte multe ocazii de distracţie, ocazii care vă vor solicita umorul şi spontaneitatea. Să profitaţi la maximum, pentru că nu veţi regreta.

Balanţă
Veţi primi o lovitură neaşteptată venită din partea cuiva de la serviciu. Poate fi vorba de nişte afirmaţii false sau chiar de atacuri directe. Cineva este invidios pe realizările dumneavoastră şi încearcă să vă pună beţe în roate. Cert e că vă veţi simţi trădat şi încolţit şi nu o să ştiţi cum să ripostaţi.

Scorpion
Sunteţi visător şi plin de imaginaţie în zilele următoare şi veţi încerca să rupeţi monotonia traiului cotidian cu tot felul de mici nebunii. Veţi pleca într-o excursie neplanificată, veţi face o achiziţie extravagantă sau vă veţi schimba lookul.

Săgetător
Vă aşteaptă nişte momente importante care presupun pregătiri serioase. Veţi coordona nişte proiecte, veţi fi gazda unor evenimente sau veţi primi responsabilităţi noi la serviciu. Viaţa sentimentală va fi destul de monotonă, aşa că vă veţi putea concentra asupra unor lucruri serioase.

Capricorn
Tindeţi să neglijaţi unele probleme de sănătate care se vor agrava dacă nu sunt tratate rapid. Cineva din familie vă va convinge să vă ocupaţi şi de aceste lucruri. Un conflict profesional minor vă aşteaptă pe la mijlocul săptămânii, dar veţi ieşi cu fruntea sus.

Vărsător
În aceste zile veţi fi uşor melancolic şi vă veţi simţi nemulţumit. Acest lucru vă va împinge să căutaţi confirmare din partea străinilor şi veţi fi tentat să vă aruncaţi în flirturi care vă pot periclita relaţia. Nu vă veţi alege cu nimic în afară de câteva discuţii neplăcute în cuplu.

Peşti
Se anunţă zile de aşteptare şi emoţii, mai ales în ceea ce priveşte banii. Acest lucru vă va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur. Nu trebuie să vă stresaţi atât de mult, pentru că, spre sfârşitul perioadei, veţi primi sumele aşteptate.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: