Horoscop

Berbec

Este momentul oportun pentru a lua o decizie în privinţa relaţiilor sentimentale, la care vă gândiţi de ceva timp. S-ar putea ca un prieten sau o rudă apropiată să vă impresioneze cu un gest frumos sau chiar cu un cadou. Dacă prietenii vă invită să petreceţi câteva ore împreună, ar fi bine să nu rataţi ocazia.

Taur

Sunteţi în formă şi decis să faceţi tot posibilul pentru a creşte veniturile. Se pare, totuşi, că vă faceţi griji mai mult decât este cazul. Gândiţi-vă bine înainte de a începe o activitate nouă! Aveţi şi aşa o mulţime de lucruri de rezolvat şi riscaţi să nu duceţi totul la bun sfârşit.

Gemeni

Vă doriţi atât de tare să câştigaţi mai mulţi bani, încât sunteţi dispus să vă asumaţi riscuri mari. Ar fi bine să vă consultaţi cu o rudă care are experienţă în domeniu şi vă poate ajuta să evaluaţi corect riscurile. Aveţi nevoie de mai multă odihnă şi de măcar un pic de relaxare.

Rac

Vă preocupă situaţia financiară şi vă gândiţi serios să puneţi bazele unei afaceri. Azi este un moment foarte favorabil pentru o astfel de iniţiativă. Contextul astral favorizează, de asemenea, relaţiile sociale şi interacţiunile cu persoane mai tinere. În plan sentimental, este posibil să intraţi într-un nou stadiu al relaţiei cu persoana iubită.

Leu

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile.

Fecioară

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile!

Balanţă

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Scorpion

Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei şi să nu luaţi o decizie de unul singur. 

Săgetător

Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave. Vă sfătuim să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Se pare că tocmai acesta va reuşi să facă rost de banii de care aveţi nevoie.

Capricorn

Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază, s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

Vărsător

Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii, chiar dacă aceştia insistă. Profitaţi de timpul liber de care dispuneţi şi odihniţi-vă!

Peşti

În cursul dimineţii. primiţi o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu maşina, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă.

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: