Horoscop

Berbec
Trebuie să plecați la drum pentru a rezolva nişte sarcini de serviciu pe care vi le asumați cu maximă responsabilitate. Nu vă întoarceți acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştiți că de felul în care vă îndepliniți misiunea depind şi aprecierile şefilor. Nu ați vrea să generați critici, de aceea faceți tot posibilul să rezolvați totul pe parcursul deplasării.

Taur
Sunteți copleşit de o situaţie mult prea dificilă şi tot încercați să vă descurcați de unul singur. Ce uşor ar fi dacă v-ați lua inima în dinţi şi ați cere ajutor! Există suficiente persoane în jur care au trecut prin situaţii similare şi ar şti foarte bine ce trebuie făcut, dar nu prea vreți să vă recunoașteți slăbiciunile ca să nu lăsați o impresie proastă.

Gemeni
Treceți cu vederea atmosfera agresivă din jur. E normal ca toată lumea să se agite cât timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nu sunteți sigur pe direcţia în care mergeți, nici ceilalţi nu se pot linişti încă, de aceea conflictele mocnesc. Sunteți nevoit să suportaţi această situaţie pentru o vreme.

Rac
Nu sunteți lăsat să analizați în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal, care vă irită. Sunteți obligat să luați decizii rapide, să găsiți soluţii imediate, or ați avea nevoie de puţină detaşare ca să fiți sigur că nu ați scăpat nimic din vedere.

Leu
Liniştea care s-a aşezat peste unele planuri vă convine de minune, pentru că este exact pauza de care aveați nevoie. Fără să fiți împins de nimic stresant sau urgent de la spate, vă mai puteți relaxa un pic, numai că nu lăsați timpul să treacă inutil, ci profitaţi de acest răgaz pentru a vă gândi la alte idei profitabile.

Fecioară
Sunteți o oală sub presiune care dă în clocot! Dacă vă adresați cu ton ridicat şi nu reuşiți să vă adaptați la stilul fiecăruia, transformați ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Încercați să mai treceți cu vederea din fleacurile care vă scot din sărite și să nu le vedeți ca pe nişte mari catastrofe.

Balanţă
Nu vă lăsați învins de tonul ridicat al celor cu care discutaţi, ci urmați de fiecare dată căile corecte şi legale. Unii vor încerca să vă intimideze cu critici şi cu acuze dure, dar fiți sigur că sunt nemeritate! E modul lor de a-şi impune poziţia, dar cât timp nu vă simţiți vinovat de nimic şi faceți totul că la carte, nimeni nu vă poate îngenunchea.

Scorpion
Jucați un rol important în mediul în care vă aflați azi. Vi se recunoaşte superioritatea în plan intelectual, pentru că ați acumulat multe informaţii pe care aveți acum ocazia de a le arată şi a le valorifica la maximum. Sunteți mândru şi mai ales mulţumit că lumea ascultă şi urmează sfaturile dumneavoastră.

Săgetător
Viaţa e o continuă şlefuire a unui cristal, deci niciodată nu trebuie să vă mulţumiți cu cât ați făcut. Procesul de perfecţionare la care vă supuneți sau sunteți supus trebuie să continue, să vă descoperiți şi alte faţete, ca ale unui briliant care, prin prelucrare continuă, îşi arată minunatele străluciri şi sclipiri.

Capricorn
Vă aflați într-un anturaj constructiv, în care simţiți că dați randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare. Încercați să vă alăturați oamenilor deschişi la dialog şi fiți la fel de cooperant.

Vărsător
Sunteți în faţa unui nou început şi îl învăluiți cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranţa că dorinţele se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl porniți. Succesul acestuia depinde mult de felul cum luați startul, promovați această viziune pozitivă şi entuziastă pentru că totul va evolua excelent.

Peşti
Trebuie să fiți foarte ferm pe poziţie şi ceea ce decideți să rămână literă de lege. A venit vremea unui final de drum pe care nu îl veți mai putea schimba după aceea, deci gândiți-vă bine înainte de a spune ultimul cuvânt. Dacă nu e decizia corectă, altcineva mai puternic va lua măsuri drastice în defavoarea dumneavoastră.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: