HOROSCOP

Berbec
Socializarea şi activităţile comune cu ceilalţi sunt prioritare. Întâlniri cu persoane oficiale, discuţii cu şefi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii publice, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar uneori dificil de urmărit şi înţeles. Este bine să fiți prudent în vorbe şi gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a vă antrena în discuţii constructive cu prietenii.

Taur
Aveți multe de realizat în segmentul socio-profesional, astfel că veți fi solicitat mult la locul de muncă. Mulţi vor veni să vă susţină sau să vă roage să-i ajutaţi la rândul dumneavoastră cu ceea ce au nevoie şi le puteți oferi. Totuşi, evitați să vă lăsați copleşit de vorbe dulci şi de gesturi aparente. Sunt favorizabile întâlnirile şi dialogurile cu prietenii.

Gemeni
Sunteți atras de temele filozofice ale vieţii în această săptămână. Dorinţa de a vă bucura sufletul cu informaţii spirituale, cu discuţii cu persoane deosebite sau de a călători în locuri exotice este mare şi chiar uşor de îndeplinit. Totul este să aveți încredere în Univers şi în faptul că toate se materializează la timpul şi în felul potrivit. Învățați, studiați, şi priviți oamenii cu drag şi toleranţă.

Rac
Apar discuţii pe teme financiare cu partenerul de viaţă sau colaboratorii din segmentul profesional. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi comune, despre lămurirea unor aspecte privitoare la moşteniri şi partaje sau ceva legat de activităţi profesionale comune care implică bani şi bunuri.

Leu
Cu partenerul de viaţă sunt posibile discuţii legate de latura afectivă a relaţiei care este în declin sau, în funcţie de situaţie, apar neplăceri legate de copii. Fiți prudent, pentru că fundalul oricărei relaţii parteneriale este vulnerabil şi în orice moment relaţia se poate destrăma. Pe de altă parte, şi relaţiile de colaborare sau de afaceri sunt răscolite în aceste zile, existând riscul destrămării definitive a multora.

Fecioară
Aveți multe de făcut la serviciu, însă şi acasă în plan personal este nevoie să vă ocupați de treburile de rutină ale casei sau ale membrilor familiei. Nemulţumirile sufleteşti vă afectează sănătatea şi randamentul în plan profesional, deci fiți prudent şi detaşați-vă rapid de situaţiile neplăcute.

Balanţă
Relaţiile sentimentale sunt răscolite. De la felul în care gândiți, vă exprimați, vă manifestați faţă de cei dragi, aceştia vă pot interpreta greşit şi de aici se poate declanşa un şir lung de situaţii neplăcute. Este nevoie de prudenţă, răbdare, toleranţă. Ascultați ceea ce au de zis ceilalţi şi ţineți cont de nevoile şi doleanţele lor. De mare folos v-ar fi o excursie în natură sau nişte activităţi specifice unui hobby.

Scorpion
Segmentul domestic vă ocupă o bună parte din timp. Treburile gospodăreşti le veți putea desfăşura mai uşor alături de membrii familiei. Discuţiile aprinse vor fi fi frecvente pe teme casnice, însă cu atenţie veți reuşi să aplanați orice diferend. Şi de la bani pot apărea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi.

Săgetător
Se conturează multe dialoguri şi călătorii pe distanţe scurte. Persoanele din anturajul apropiat vă vor căuta în mod special pentru a le oferi sfaturi şi soluţii pentru situaţiile în care sunt implicaţi. Este bine să fiți precaut în vorbe şi gesturi, deoarece unii vă pot înţelege greşit. Schimbul de informaţii este benefic pentru toată lumea. Stările de spirit sunt oscilante, astfel că vă va părea dificil uneori să relaţionați cu alţii.

Capricorn
Apar cheltuieli neaşteptate în aceste zile. Dificil de înţeles imboldurile care vă fac să cumpărați rapid diverse. Pe de altă parte, este posibil să primiți bani, salariul, bonusuri materiale dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Fiți prudent în privinţa banilor şi bunurilor primite cadou, deoarece în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine.

Vărsător
Primiți energie astrală din belşug, astfel încât veți avea senzaţia că puteți schimba multe şi mărunte în viaţa dumneavoastră. Ar fi bine să priviți atent la ceea ce se află în preajmă, la oamenii alături de care sunteți implicat în acţiuni diverse. Revizuiți-vă planurile personale şi profesionale, gândiți-vă chiar şi la detalii, însă nu forţați nota cu absolut nimic.

Peşti
Aveți nevoie de introspecţie, de singurătate şi detaşare de tumultul cotidian în aceste zile. Se pot accentua diverse afecţiuni ale sistemului circulator şi ale picioarelor. Îngrijiți-vă corespunzător, feriți-vă de excese şi de dialoguri contradictorii! Prin metode mai puţin obişnuite veți afla multe informaţii utile. Sunt potrivite acţiunile uşoare, plăcute, compania celor dragi şi de încredere.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: