Horoscop

Berbec

Activitatea profesională vă solicită mult. Se întrezăreşte o etapă nouă vizavi de muncă, serviciu, relaţii colegiale. În funcţie de caz vi se pot oferi sarcini de lucru noi, se pot schimba condiţiile de muncă sau ambientul colegial. Însă, fiți prudent la sănătatea aparatului digestiv şi a picioarelor. De evitat astăzi consultaţii şi analize medicale.

Taur

Aveți parte de promisiuni amoroase deosebite. Distracţiile abundă în jur şi la fel şi pretendenţii în ale iubirii de o vară sau de un an. Tot ce ţine de iubire şi implicaţiile ei se va desfăşura de acum încolo pe alte coordonate favorabile dumneavoastră. Fiți chibzuit şi evitați frivolităţile, exagerările sau şantajul emoţional.

Gemeni

Pe de o parte, discuţiile cu persoanele din anturajul apropiat se desfăşoară anost. Însă pe de altă parte, parcă nu aveți nevoie de cuvinte. Comunicarea este viciată la toate nivelurile, de aceea fiți prudent. A doua parte a zilei vă aduce noutăţi la capitolul domestic. Este rost de îmbunătățirea ambientului casnic şi de planuri măreţe alături de familie.

Rac

Prima parte a zilei este potrivită cumpărăturilor mărunte necesare traiului cotidian. Este bine să cheltuiți strictul necesar, întrucât există şanse de fraudare, neplăceri ale produselor achiziţionate sau pur şi simplu vă puteți încurca în socoteli. După-amiază se întrezăresc dialoguri şi întâlniri plăcute cu prietenii apropiaţi sau cu rudele.

Leu

Se întrezăresc noutăţi la capitolul financiar. Posibil să primiți bani, bunuri sau favoruri de pe urma eforturilor depuse la serviciu. Sunt momente bune, mai ales după-amiază, de a vă gândi pe îndelete la noi variante de câştig din activităţi profesionale diverse. Însă, feriți-vă să faceți planuri financiare care, deocamdată, nu au acoperire.

Fecioară

Ziua vă aduce dorinţa de schimbare pe toate planurile vieţii. Sunt momente favorabile pentru a vă opri din iureşul cotidian şi pentru a medita în tihnă la situaţiile în care sunteți implicat. Gândirea vă este obiectivă şi ați putea avea revelaţii deosebite.

Balanţă

Anturajul este astăzi o sursă de oboseală şi neplăceri. Mai ales în prima parte a zilei este posibil să luați o decizie fermă de a renunţa la persoanele care vă solicită nepermis de mult. După-amiază, recomandabil este să vă retrageți în locuri liniştite. Afecţiunile sistemului digestiv şi picioarelor se vor accentua, de aceea fiți prudent şi îngrijiți-vă mai mult.

Scorpion

Primele ore vă aduc multă forfotă în planul socio-profesional. Neplăcerile întâmpinate în relaţiile cu şefii sau cu autorităţile în general vă vor duce cu gândul fie la schimbarea profesiei, a locului de muncă, fie la a vă redefini raportarea la conducere şi respectarea ordinelor. După-amiază, un prieten drag vă va oferi consolare şi sfaturi bune.

Săgetător

Se conturează un nou început în planul socio-profesional. Poate fi vorba despre primirea unor sarcini de lucru, care se vor desfăşura pe un an de zile de acum încolo. Şefii vă susţin, însă colegii ţes în taină conflicte deosebite. Este bine să ţineți cont şi de reacţiile celorlalţi vizavi de schimbările care vi se propun.

Capricorn

Dacă în prima parte a zilei sunteți prins în chestiunile materiale ale vieţii cotidiene, orele amiezei vă vor schimba dispoziţia şi vă vor deschide sufleteşte către domeniile imateriale. Vi se aştern în faţă culoare favorabile de a călători în străinătate, de a colabora cu parteneri străini şi de a studia pe termen lung. Feriți-vă de a discuta intenţiile cu prietenii.

Vărsător

Se întrezăresc noutăţi la capitolul partenerial. Posibil să primiți oferte avantajoase de colaborare care se vor întinde pe un an de zile de acum încolo. Indiferent ce tip de parteneriat vi se propune sau intuiți că vi se va propune este bine să analizați pe îndelete despre ce este vorba.

Peşti

În urma discuțiilor purtate cu partenerul de viață sau colaboratorii profesionali vă veți putea focaliza pe variantele de administrare a banilor și bunurilor comune cu aceștia. Începe o etapă nouă la capitolul financiar, fiind posibil să primiți sprijin material substanțial de la și prin alții, pentru cel puțin un an de acum încolo.

Vizualizări: 1,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: