Horoscop

Berbec
Unul dintre părinţi te va anunţa ceva de care se va bucura întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care ţi le-ai făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări, care nu te vor deranja într-o prea mare măsură. Prietenii de pe alte meleaguri vor lua legătura cu tine pentru a-ţi face o propunere. Gândeşte-te înainte de a da un răspuns.

Taur
Popularitatea ta este în creştere şi, chiar dacă vor mai exista unele controverse cu prietenii, nimeni nu se va supăra şi vei reuşi să străluceşti în societate oriunde te vei duce. Starea ta fizică va fi bună, dar totuşi, n-ar strica să îţi păstrezi măcar o oră pentru odihnă şi relaxare. Vei primi o informaţie pe care nu este cazul să o iei de bună.

Gemeni
Din punct de vedere sentimental, situaţia nu este chiar cea pe care ţi-ai dori-o, dar atâta timp cât relaţia cu persoana iubită este echilibrată nu este cazul să intervii. Din punct de vedere intelectual funcţionezi la limita superioară, dar nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante.

Rac
Relaţia cu prietenii va fi bună pe tot parcursul zilei şi vei petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău şi nu vei putea să-l refuzi. N-ar fi exclus nici să cheltuieşti pentru distracţii în compania prietenilor, dar cum acest lucru te va ajuta să depăşeşti stresul din ultimul timp, nu are de ce să-ţi pară rău.

Leu
Activităţile sociale îţi vor face mare plăcere, mai ales că îţi vor da posibilitatea să te întâlneşti cu prietenii, să te relaxezi. N-ar fi exclus să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie, şansa va fi de partea ta, chiar dacă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât ţi-ai propus.

Fecioară
Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, căci nu vei reuşi să îţi foloseşti energia de care dispui. Ai tendinţa de a te implica în mai multe activităţi odată şi în felul acesta nu vei reuşi să te odihneşti. Încearcă să-ţi organizezi cu atenţie timpul şi, mai ales, ascultă şi sfatul celor din anturajul apropiat.

Balanţă
Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vor lua legătura cu tine, ceea ce îţi va face mare plăcere. Vei avea unele discuţii constructive cu fiinţa iubită referitoare la programul din timpul liber şi până la urmă vei reuşi să îţi impui punctele de vedere. Ţi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să dai un răspuns înainte de a-ţi fi clare toate condiţiile. La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program.

Scorpion
În cămin s-ar putea deteriora câte ceva, dar cum remedierile se vor face cu uşurinţă, nu este cazul să te enervezi. Este foarte posibil să fie nevoie să faci o mulţime de drumuri pentru a te vedea cu rudele, dar şi cu partenerii de distracţie. Persoanele mai tinere din familie se pare că îţi vor face o surpriză plăcută, care te va ajuta să închei ziua optimist.

Săgetător
Vei avea o întrevedere cu prietenii. Veţi discuta despre proiecte de interes comun şi vei fi tentat să îţi impui punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să te arăţi ceva mai conciliant, mai înţelegător. Nu este cazul să te grăbeşti şi să faci lucrurile de mântuială, deoarece toate acestea se vor întoarce împotriva ta, în scurt timp.

Capricorn
Vei avea de făcut o mulţime de drumuri care te vor mai debarasa într-o oarecare măsură de starea de agitaţie pe care o simţi în ultimul timp. Te vei întâlni cu prietenii, care îţi vor face propuneri interesante. N-ar fi exclus nici să fii tentat să faci o investiţie în cămin.

Vărsător
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească şi astfel realizezi că nu ai muncit degeaba. Partenerul de viaţă ar putea avea o mică neînţelegere cu unul dintre părinţi. Cel mai bine ar fi să nu intervii în nici un fel. Ai putea să mai schimbi câte ceva în aspectul tău exterior şi cu siguranţă n-o să-ţi pară rău. Nu este o zi bună pentru examene şi afaceri.

Peşti
Situaţia financiară te va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet te-ar putea ajuta să pui lucrurile la punct. Dacă eşti mai atent la relaţiile sentimentale, poţi petrece o seară romantică. N-ar fi exclus să primeşti o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Vei avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul zilei.

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: