Horoscop

Berbec
Intuiţia este cheia care deschide toate uşile astăzi, aşa că faceți bine şi ascultați ce aveți să vă spuneți, înainte să-i întrebați pe ceilalţi sau să cereți sfaturi. Abordarea ceva mai profundă a lucrurilor, mai ales în sfera finanţelor şi a afacerilor, vă poate aduce răspunsuri extrem de valoroase care vă schimbă percepţia şi, deci, rezultatele.

Taur
E timpul pentru ceva nou, poate un proiect nou sau doar schimbarea tacticii de lucru, cu mai multă flexibilitate şi receptivitate. Este activată zona comunicării, semn că orice demers şi activitate propusă depind de cuvintele pe care le alegeți şi de momentul în care le rostiți. Intuiţia vă ghidează să faceți alegerile care sunt potrivite.

Gemeni
Este activată zona finanţelor, care trezeşte nevoia de a vă situa într-o poziţie de siguranţă din acest punct de vedere. Aveți grijă însă ca nevoia de siguranţă să nu se transforme în zgârcenie, suspiciuni, frici şi obsesii care vă pot opri să vă bucurați de dumneavoastră.

Rac
Simţiți nevoia de siguranţă, de o anumită claritate şi coerență în proiectele propuse, dar, mai ales, aveți nevoie să ştiți pe cine vă bazați în tot ceea ce întreprindeți. Cumva, căutaţi să simţiți pământul sub picioare, urmărind rezultate palpabile şi nu doar vorbe şi promisiuni. În altă ordine de idei, chiar dacă schimbările vă dau fiori, fiți ceva mai deschis în faţa elementelor noi care apar.

Leu
Nevoia de control şi teamă că ați putea pierde ceva vă pot epuiza din punct de vedere emoţional şi psihic. E o zi a conştientizărilor în ceea ce priveşte modul în care faceți lucrurile de obicei şi a schimbărilor posibile în acest sens, astfel încât să dați jos o presiune pe care v-ați pus-o singur pe umeri.

Fecioară
Să fiți cine sunteți, să spuneți ce credeți şi să urmați drumul ales, sau să faceți compromisuri de teama judecăţilor celorlalţi? Iată dilema în care vă aflați astăzi, mai ales dacă este vorba despre a lua o decizie legată de o schimbare de direcţie şi de atitudine.

Balanţă
E timpul să uitaţi ce nu funcţionează, ce credinţe vă ţin pe loc, ce ați putea schimba în percepţii şi convingeri, pentru mai multă uşurinţă. Pentru că, oricât v-ați minţi că ceilalţi sunt de vină pentru lipsa dumneavoastră de putere şi energie, adevărul este că alegerile şi obiceiurile sunt la mijloc.

Scorpion
Viitorul sună bine, când nu aveți timp să vă gândiți prea mult şi să-l disecați până în cel mai mic detaliu în încercarea de a planifica totul şi a vă lua măsuri de precauţie. Ziua aceasta vă pune faţă în faţă cu dorinţele, dar şi cu gândurile care vă opresc să le vedeți împlinite.

Săgetător
Cu cât sunteți mai cooperant şi mai atent la resursele pe care le aveți în jur şi de care vă puteți folosi, cu atât mai uşor va fi totul. Cu alte cuvinte, în loc să le faceți pe toate singur, refuzând sprijinul, fiți dispus să primiți şi să vă uitaţi la alte posibilităţi pe care nu le-ați luat în calcul până acum, mai ales dacă aveți ceva important de rezolvat.

Capricorn
Astăzi s-ar putea să realizați că există o discrepanţă între ceea ce vreți şi ce vor ceilalţi. Nu prea are rost să fugiți şi să vă ascundeți, ci e rost de conştientizat şi transformat. Asta vă va ajuta să îmbunătăţiți fundamental o serie de relaţii apropiate, chiar dacă pentru asta e nevoie să treceți prin furtuni emoţionale la început.

Vărsător
Cea mai importantă busolă este intuiţia, cu precădere în ceea ce priveşte zona finanţelor, casei şi familiei. Simţiți care este direcţia de urmat, ştiți ce, unde şi cu cine vreți, doar că există tendinţa de a vă lăsa distras de temeri şi nesiguranţe vechi, poate mai vechi decât dumneavoastră.

Peşti
Aveți bucuria, inspiraţia şi creativitatea de partea dumneavoastră, iar ideile excepţionale se pot naşte într-o minte eliberată de judecăţi, proiecţii şi poveşti. Aşadar, stați cât mai departe de gândurile şi părerile celorlalţi, aveți încredere în ce simţiți. Orice formă de artă vă este aliat astăzi, şi orice formă de manifestare a iubirii poate face minuni.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: