Maria Constantin, reclamată la poliție pentru furt

O femeie de afaceri din București a reclamat-o pe cântăreața Maria Constantin de furt. Afacerista, care a ținut să-și păstreze anonimatul, a declarat la Antena 1 că i-a închiriat o garsonieră Mariei Constantin după despărțirea acesteia de Marcel Toader. La expirarea contractului, i-a cerut să părăsească garsoniera, dar a avut surpriza să afle că aceasta ar fi plecat cu o poșetă scumpă și un telefon. 

Femeia de afaceri spune că avea lucruri personale în garsoniera pe care i-o închiriase pentru că se cunoscuseră prin intermediul lui Marcel Toader. Marian Constantin i-ar fi purtat o geacă scumpă și un pulover de cașmir pe care l-a ars cu țigara.

Maria Constantin nu a recunoscu inițial că a luat lucrurile, dar cu poșeta și hainele s-a afișat la unele evenimente, apărând fotografii pe facebook. Artista și-ar fi cerut scuze, că a confundat poșeta, așa că i-a trimis-o înapoi.

Artista a locuit circa două luni în respectiva garsonieră, până pe 5 octombrie, dar proprietara susține că a lăsat acolo o mizerie de nedescris.

Impresarul Mariei Constantin a transmis postului de televiziune că nimic nu este adevărat.

Vizualizări: 6,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: