Horoscop

Berbec

Relaţiile pe plan social evoluează foarte bine, iar pe plan financiar începeţi să vă redresaţi. Este posibil să plecaţi într-o delegaţie care vă va aduce satisfacţii profesionale nesperate şi ceva nou în relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi foarte atent la bagaje şi la acte. Aveţi posibilitatea să câştigaţi bine cu prilejul unei călătorii în interes personal.

Taur

Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă cu reparaţia unui aparat casnic. Nu este exclus să vă schimbaţi planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Ar fi bine să acceptaţi sprijinul familiei.

Gemeni

Se pare că sunteţi agitat toată ziua, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să vă stăpâniţi, chiar dacă descoperiţi că rămâneţi în pierdere. Pe plan sentimental, vă merge foarte bine. Nu aveţi probleme cu sănătatea, însă ar fi bine să evitaţi excesele alimentare. O rudă apropiată vă ajută cu sfaturi utile.

Rac

Dimineaţa s-ar putea să fiţi dezamăgit pentru că nu v-a ieşit o afacere aşa cum speraţi. Nu este cazul să descurajaţi, vor mai fi şi alte ocazii. Este posibil să aveţi probleme de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile. S-ar putea să întâmpinaţi greutăţi în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie.

Leu

Se prea poate ca un prieten să vă propună un al doilea serviciu. Vă sfătuim să acceptaţi, chiar dacă nu prea vă convine salariul. Ar fi bine să aveţi mai multă răbdare cu partenerul de viaţă, să îl ascultaţi cu răbdare şi să nu îl contraziceţi la fiecare vorbă. La serviciu, sunteţi perseverent şi ţineţi neapărat să duceţi la bun sfârşit o lucrare delicată.

Fecioară

S-ar putea să nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza unor probleme de sănătate. Nu este cazul să vă faceţi griji, pentru că nu este nimic grav. Pe plan sentimental, se pare că nu aveţi nici un fel de probleme. Nu vă uitaţi promisiunile! La serviciu, munciţi cu pasiune şi rezolvaţi probleme dificile.

Balanţă

Dimineaţa vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi încercaţi să terminaţi ce aţi început! Puteţi să comunicaţi foarte bine cu cei mici.

Scorpion

Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi realizărilor pe plan social. În ceea ce priveşte activitatea profesională şi afacerile, vă recomandăm să fiţi mai prudent. După-amiază aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. Dificultăţile financiare nu reuşesc să vă indispună.

Săgetător

În afaceri, aveţi tendinţa să faceţi greşeli şi riscaţi să nu vă puteţi onora angajamentele. Vă sfătuim să nu vă precipitaţi şi să acceptaţi ajutorul celor din jur. Ar fi bine să nu staţi retras, pentru că aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu persoane care vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

Capricorn

Stresat de problemele financiare, s-ar putea să jigniţi o persoană apropiată. Gândiţi-vă de două ori înainte de a deschide gura! Nu este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi. După-amiază sunt şanse să petreceţi momente plăcute în mijlocul familiei.

Vărsător

S-ar putea să vă loviţi de tot felul de obstacole şi să aveţi senzaţia că pedalaţi în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. Împreună, puteţi să rezolvaţi o problemă financiară. Relaţiile parteneriale sunt excelente, dar vă recomandăm să fiţi mai diplomat. Ascultaţi şi părerile celor din jur!

Peşti

Dimineaţa sunteţi confuz, nu reuşiţi să vă adunaţi şi să vă respectaţi programul. După-amiază, vă reveniţi şi, cu puţin efort, puteţi să recâştigaţi terenul pierdut. Vă recomandăm să nu vă angajaţi în polemici. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile. Aveţi mari şanse de reuşită în afaceri.

Vizualizări: 1,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: