Horoscop

Berbec

Vă preocupă unele investiţii de acasă, dar nu puteţi lua decizii de unul singur, ci numai împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vedeţi că şi el îmbrăţişează aceste planuri, aveţi curaj să le iniţiaţi în perioada următoare, dar dacă vedeţi din partea sa unele rezerve, veţi fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare.

Taur

Intraţi într-o competiţie alături de rivali puternici, dar nu vă e deloc teamă de confruntare, pentru că sunteţi stăpân pe situaţie şi aveţi toate şansele să vă impuneţi. Faţă de contracandidaţi, aveţi un atu: un dram de tupeu care vă ajută să treceţi peste orice piedică, la care se adaugă şi resurse imense de energie, care, coroborate, vă vor propulsa direct în frunte.

Gemeni

Apreciaţi mult compania femeilor, pentru că vă simţiţi în largul dumneavoastră printre ele. Chiar dacă vă adaptaţi preocupărilor lor, nu e nimic rău în asta, pentru că vă place uneori să mai bârfiţi şi sunteţi preocupat de modă, de cosmetice sau sunteţi la fel de interesat de domeniile tipic femeieşti. Printre femei descoperiţi astăzi o prietenă cu care vă înţelegeţi foarte bine, cu şansa de a lega o relaţie de durată.

Rac

Uneori puneţi în balanţă ce faceţi pentru unii şi cum vă răspund ei în astfel de situaţii şi sunteţi total dezamăgit de rezultate, dar asta nu vă opreşte să nu mai săriţi şi altădată în ajutor şi să oferiţi şi cămaşa de pe dumneavoastră dacă vi se cere. Nu vă aşteptaţi nici la recunoştinţă veşnică, nici la elogii pentru intervenţiile dumneavoastră în vieţile altora, pentru că unii uită că mai trebuie să ofere şi ei ceva în schimb.

Leu

Sunteţi cam superficial şi aveţi impresia că, dacă aveţi mai multe variante la dispoziţie, vă puteţi juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă aveţi mai multe opţiuni, nu înseamnă că puteţi face ce vreţi, ci trebuie să le cântăriţi foarte atent ca să o alegeţi pe cea mai bună. Dacă porniţi într-o direcţie cu gândul că, dacă nu iese, veţi porni imediat spre cealaltă, vă înşelaţi, pentru că, odată aleasă, aceea va fi soluţia finală.

Fecioară

Dacă plecaţi la drum, la capăt vă aşteaptă evenimente pozitive, care vor încununa tot efortul de a ajunge acolo. Merită să plecaţi, indiferent de distanţă sau de condiţiile de mers, pentru că va conta mai mult scopul deplasării şi nu ceea ce se întâmplă pe parcurs. Veştile care vin de departe vor fi plăcute, informaţii de care vă puteţi folosi sau o ştire aducătoare de fericire.

Balanţă

Schimbările apar peste noapte în planurile dumneavoastră, de aceea trebuie să daţi dovadă de flexibilitate ca să puteţi schimba imediat macazul. Dacă o ţineţi pe a dumneavoastră şi nu vă adaptaţi la noile condiţii, aţi putea rata o ocazie interesantă.

Scorpion

Nu consumaţi tot entuziasmul în prima etapă a unui proiect, pentru că s-ar putea să-l mai pierdeţi când vor începe să apară piedicile. Porniţi în noua acţiune echilibrat, rezervat, gestionându-vă corect forţele. Nici să riscaţi totul pe-o carte, dar nici să staţi pasiv în expectativă, aşteptând să vedeţi ce fac alţii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare raţională, dând exact atât cât trebuie la momentul potrivit.

Săgetător

Trebuie să puneţi serios umărul la materializarea unui mare vis, pentru că deţineţi toate resursele unui succes deplin. Aşteptaţi mult şi de la ceilalţi care joacă un rol în atingerea acestui ţel, dar cea mai mare parte a eforturilor ţin de dumneavoastră!

Capricorn

Un mic drăcuşor vă îmboldeşte să spuneţi lucruri care nu vă caracterizează şi pe care s-ar putea să le regretaţi mai târziu. Rezistaţi acestei ispite negative, pentru că nu e genul dumneavoastră să fiţi răutăcios sau să aruncaţi vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Puteţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra dumneavoastră şi, în loc să iertaţi şi să toleraţi, aşa cum faceţi de obicei, sunteţi gata să întoarceţi armele.

Vărsător

Treziţi-vă din visul în care v-aţi retras de bună voie, ca să nu trăiţi într-o minunată iluzie. Apar suficiente aspecte care vă atrag atenţia unde e realitate şi unde e visare. Puteţi transforma iluzia în imaginaţie, pentru a găsi soluţii să vă îndepliniţi visul, dar nu mai fugiţi aşa, la nesfârşit, după ceva ce rămâne veșnic la orizont, fără să o atingeţi vreodată.

Peşti

Încercaţi să nu cheltuiţi azi nici un ban, pentru că şi cea mai mică investiţie poate dezechilibra bugetul şi aşa şubred. Resimţiţi chiar un blocaj financiar, pentru că ar putea apărea şansa unei afaceri sau a unei achiziţii tentante, dar când numărați câţi bani aveţi în portofel, rezultatul vă cam dezarmează.

Vizualizări: 1,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: