Maria Constantin, furioasă pe Capatos

Fosta solistă de la Doina Gorjului şi-a ieşit în sfârşit din pepeni, după săptămâni bune în care soţul ei Marcel Toader, cu care e în divorţ, o denigrează la un post de televiziune. Pentru că nu mai ştie ce să inventeze, Marcel Toader a pus hainele Mariei Constantin în saci şi a mers acasă la soacră, în Vîlcea. Acesteia i-a crescut tensiunea şi a fost dusă de urgenţă la spital, la Balş, unde medicii au depus eforturi serioase să o stabilizeze.

„Sunt pe drum spre tine mamă, nu vreau să mai plângi pentru că nimeni nu merită lacrimile tale. (...) Aşa cum tu m-ai ocrotit la fel îţi sunt şi eu scut şi nu voi mai permite nimănui în viaţa asta să îţi facă vreun rău. (...) Dacă despre mine vă permiteţi să spuneţi orice pentru audienţă, domnilor păpuşari vă cer să daţi JOS LABELE de pe mama!”, a scris Maria Constantin pe contul de socializare.

Marcel Toader nu are remuşcări: „E vina mea dacă moare? Ştiţi câtă grijă am avut eu de fosta mea soacră? A fost şi la mine acasă şi a făcut tensiune, am chemat ambulanţa”. Acesta apare aproape seară de seară la Antena 1, la emisiunea lui Capatos, pentru a expune la propriu şi la figurat rufele murdare ale familiei. (A.A.)

Vizualizări: 4,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: