Horoscop

Berbec

Sunteţi foarte bine ancorat în realitate şi vedeţi lucrurile foarte clar. Se vede că v-aţi maturizat, că viaţa v-a învăţat multe. Alegerile pe care le faceţi se bazează, pe de o parte, pe experienţa deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor dumneavoastră actuale, dar, pe de altă parte, şi pe un anumit feeling ce vă ajută să presimţiţi chiar şi cele mai sensibile schimbări de direcţie.

Taur

Aţi ajuns într-un punct mort al unei acţiuni de unde nu se mai poate face nimic şi vă simţiţi ca pierdut în spaţiu. Cel mai mult vă deranjează faptul că depindeau şi alţii de acest pas şi, cum nu ai nici-o soluţie, bateţi cu toţii pasul pe loc şi aşteptaţi o minune. Ea nu va apărea, ca atare detaşaţi-vă de acest eşec şi căutaţi imediat altă direcţie.

Gemeni

Puneţi-vă în joc valorile în care credeţi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respectaţi, pentru că acestea sunt cele care vor dicta, în final, verdictul pe care îl aşteptaţi. Cu cât faceţi lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atât şansele unei reuşite cresc, ca atare staţi deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi.

Rac

Totul se învaţă în viaţă, nimeni nu s-a născut învăţat, ca atare nu puneţi la suflet judecăţile care mai vin de la unii. Acum sunteţi un pic nemulţumit de tonul cu care vă sunt predate aceste lecţii, dar aveţi puţintică răbdare să se sedimenteze materia tocmai predată. În viitor, veţi mulţumi pentru informaţiile primite, ca atare priviţi-i cu toleranţă şi bucurie pe cei care, aparent, vă vorbesc de sus.

Leu

Sunteţi capabil să vă certaţi cu toată lumea dacă ideile dumneavoastră nu sunt acceptate, pentru că sunteţi convins că aveţi dreptate. Nu neapărat contradicţiile vă deranjează (dimpotrivă, acestea vă stimulează să vă mobilizaţi pentru a fi şi mai convingător în argumentaţie), ci rezervele celor care vă ascultă. Nu spun nici da, nici nu, ridică din sprânceană suspicioşi şi nu-şi exprimă opinia, iar incertitudinea vă face să vă pierdeţi cumpătul.

Fecioară

Un noroc de milioane apare din senin şi vă dă putere, altă atitudine în faţa rivalilor dumneavoastră. Vă simţiţi mai tare decât toţi, pentru că aveți acest as în mânecă de care veţi şti să vă folosiţi în momentul culminant al unei acţiuni foarte importante. Aveţi toate şansele să vă remarcaţi, să fiţi primul într-o competiţie, să vă atingeţi un mare ţel, dar succesul depinde de un cumul de factori.

Balanţă

Nu ştiţi cum să reacţionaţi în situaţia de faţă: să vă bucuraţi că vi se acordă o şansă atât de bună şi să profitaţi de ea sau să fiţi mai circumspect şi să mai aşteptaţi detalii? O fire optimistă ca dumneavoastră ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii dumneavoastră, dar intuiţia vă spune să mai staţi.

Scorpion

Parcă ar fi două personalităţi în interiorul dumneavoastră care se luptă pentru supremaţie. Sunteţi la mijloc şi nu ştiţi pe care s-o ascultaţi, pe care s-o lăsaţi să se manifeste liber şi pe care s-o ţineţi în frâu, pentru că nu aţi vrea ca lumea să descopere la dumneavoastră trăsături de caracter care nu vă onorează.

Săgetător

Primiţi o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a vă achita de nişte obligaţii financiare. Aveţi toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi. Terminaţi ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate vă ies de minune: vă duceţi la capăt planurile începute şi mai acumulaţi şi un oarecare beneficiu financiar.

Capricorn

Banii pe care îi primiţi ori nu sunt de ajuns pentru a vă satisface o dorinţă, ori nu sunt la nivelul meritat, deşi ar trebui să vă ridicaţi pentru drepturile dumneavoastră. Toleranţa are şi ea o limită, deci nu puteţi trece cu vederea că sunteţi plătit prea puţin sau că eforturile dumneavoastră nu sunt apreciate la justa valoare.

Vărsător

Aveţi nevoie de un sfat şi nu ştiţi de unde să-l cereţi. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primiţi prin cuvinte sau prin discuţii faţă în faţă cu o persoană, ci s-ar putea să ajungă la dumneavoastră, pe căi subtile, de la un… animal. O lecţie de viaţă poate fi dată şi de un cal sau de un câine, deci fiţi mai atent la aceste vieţuitoare azi, ca să descoperiţi ce mesaj au ele să vă transmită.

Peşti

Deşi sunteţi genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalţi, de data aceasta aveţi o ambiţie cu totul ciudată, ce vă face să vă luptaţi pentru părerile dumneavoastră până în pânzele albe. Nu mai toleraţi orice, nu mai acceptaţi orice condiţii, ci aveţi ceva de spus şi susţineţi până la capăt ideea dumneavoastră fermă.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: